Serier

TV 2 Zebra sender "Frustrerte fruer" før den sendes på TV 2. Les mer om hvilke serier som sendes akkurat nå:

Frustrerte fruer
Amerikansk dramaserie. Sesong 2. Mysterier og intriger i Wisteria Lane setter vennskapet til de frustrerte fruene stadig på prøve.
Sendetid: Onsdager kl. 20:15

I skuddlinjen
Amerikansk spenningserie. Hver dag utspiller det seg en krig i USAs gater. FBI-agenter jakter på hardkokte kriminelle som ikke skyr noen midler.
Sendetid: Tirsdager etter filmen og reprisen av " Absolutt underholdning".

Krimavsnittet
(The Division) Amerikansk spenningsserie. Sesong 2. Episode 14.
Fem tøffe politikvinner i San Francisco må jobbe med storbyens brutale virkelighet. Det går også en kule varmt dem imellom, når de ambisiøse og dyktige kvinnene skal løse saker. I rollen som den tøffe sjefen for Krimavsnittet, Kate McCafferty, møter vi Bonnie Bedelia. Hun er mest kjent for å spille damen til Bruce Willis i Die Hard-filmene.
Sendetid: Torsdager kl. 20:15

Pizzagjengen
Hvordan fikse seg kjæreste, mestre studiene og beholde gode venner? Det er de store spørsmålene for trekløveret Pete, Berg og Sharon. Alle tre er college-studenter i Boston. Pete er nevrotikeren, Berg den kule, mens Sharon er en tøff jente med en myk kjerne. TV 2 Zebra starter å vise episodene helt fra starten. " Pizzagjengen " ble en suksess i USA og fikk til sammen fire sesonger med 81 episoder. Også på TV 2 gjorde den det skarpt.
Sendetid: Tirsdager kl. 21:00.

Smittejegerne
Amerikansk spenningsserie. Et eliteteam av leger og spesialister rykker ut for å etterforske mystiske og uforklarlige sykdomsutbrudd.
Sendetid: Mandager etter filmen og reprisen av " Absolutt underholdning".

Summerland
I dramaserien "Summerland" er det sol, surfing, late dager på stranden og vakre mennesker. Men serien inneholder også alvor; Hovedpersonen Ava Gregory (Lori Loughlin) får nemlig hovedansvaret for søsterens tre barn etter at hun og hennes mann omkommer i en tragisk ulykke. Ava, som til nå har kunnet dyrke seg selv og sitt eget liv, må prøve å få barna integrert i et nytt miljø. De har mange utfordringer foran seg. Ava bor sør i California og er klesdesigner for et høyprofilert motehus. Hun drømmer om å designe sin egen kolleksjon, og få sitt eget merke. Hun bor ved stranden og deler hus med tre av sine beste venner. Etter hvert flytter søsterens tre barn til dem: Bradin på 16 år, Nikki på 13 år og Derrick på 9 år.
Sendetid: Tirsdager kl. 20:15

Tracey Ullman show
Hver torsdag kl. 21 skal TV 2 Zebra vise humorserien av og med Tracey Ullman. Den hadde originaltittelen "Tracey takes on" da den ble vist på HBO. Tracey Ullman boltrer seg som den ene karakteren verre enn den andre. De er sære, frekke og underlige. Og så morsomme at Tracey Ullman fikk Emmy for serien, for øvrig én av sju Emmys hun er blitt belønnet med i løpet av karrieren. TV 2 Zebra har døpt serien "Tracey Ullman show" på norsk, men må ikke forveksles med " The Tracey Ullman show", som var et live-show hun ledet før hun utviklet humorserien.
Sendetid: Torsdager kl. 21:00.

Trippelagentene
(She Spies) Amerikansk spenningsserie. Trippelagentene Cassie, Shane og DD er tidligere kriminelle som nå jobber for regjeringen. De redder verden gang på gang med intelligens, humor, skjønnhet og rå styrke.
Sendetid: Fredager kl. 20:15.