Filmer, serier og underholdning

TV 2 Zebra har et omfattende og variert programtilbud.

I høst kan vi by på både ungdommelige serier og kjendisspekkede underholdningsprogrammer, det hele i kombinasjon med knallgode filmer og repriser av noen av de største norske seriesuksessene fra TV 2.

Hver ukedag kl. 18:15 og 19:10 viser vi serier og underholdningsprogram. Her får du blant annet den litt rockete dramaserien ”The Chris Isaak show” og underfundige ”Andy Richters univers”.

Kl. 19:35 får du programseriene der du kommer virkelig tett inn på underholdningsverdenens største celebriteter og superstjerner.

Kl. 20:25 mandag til torsdag sender vi seriene du bare må få med deg.

På fredager er det ”Entertainment Now” med den ferskeste oppdateringen fra underholdningsverden.

Serier på TV 2 Zebra

Filmer på TV 2 Zebra

Andy Richters univers

(Andy Richter Controls the universe) Amerikansk komiserie. Andy lever av å skrive tekniske manualer for en gigantbedrift i Chicago. Med hjelp av sin driftige og frodige fantasi klekker han ut historier for å gjøre livet sitt mer interessant. Andy Richter kontrollerer på denne måten universet, i hvert fall sitt EGET univers.

Sendetid: Mandag til fredag kl. 19:10 – 19:35

Seriestart 5.september

Entertainment Now

Britisk ukemagasin med alle ukens viktigste nyheter fra underholdningsverdenen.

Sendetid: Fredager kl. 20:25 – 20:55

Farmen – kampen for tilværelsen (r)

Sesong 1 av det norske virkelighetsdramaet Farmen. Tolv personer blir sendt hundre år tilbake i tid. Isolert fra omverdenen skal de drive en gård. De er bare hjulpet av det jorden og dyrene kan gi dem, og har ingen moderne hjelpemidler. Hver uke må to deltakere kjempe om å få bli på gården - en av dem må dra hjem. Programleder: Sarah Natasha Melbye.

(Sendt på TV 2 høsten 2001)

Sendetid: Mandag til fredag kl. 16:50 – 17:20

Seriestart 5.september

Hjelp, vi gifter oss!

(For Better or for Worse) Amerikansk reality hvor blivende brudepar tar sjansen på å la familie og venner arrangere bryllupet sitt uten at de får vite noe om hvordan det skal bli. I løpet av én uke skal bryllupet stå, noe som gir heftige diskusjoner og hektiske dager i bryllupsteamet

Sendetid: Onsdager kl. 25:25 – 21:15

It’s all relative

Denne originale og sofistikerte amerikanske komiserien omhandler kjærlighet og moderne forhold. Når Bobby O’Neill forlover seg med Liz går det tradisjonelle møtet mellom foreldrene alt annet enn bra. Ikke siden Romeo og Julie har to familier hatt så store problemer med å omgås hverandre.

Sendetid: Mandag til fredag kl.19:00 - 19.25.

Sendes til og med uke 35.

It's good to be

Amerikansk underholdningsserie.

Serien gir et fascinerende innblikk i livsstilen til noen av Hollywoods aller hotteste stjerner og celebriteter. Vi blir kjent med superstjernenes karriere og deres stadig økende inntekter. Vi får også se hvordan de forbruker svimlende høye pengesummer.

Sendetid: Mandag til fredag kl. 19:35 – 20:00

Seriestart 5.september

Kjendiser helt usensurert

Få et eksklusivt innblikk i livet til dine favorittstjerner. I programmet fotfølger kamerateam de aller hotteste kjendiser og Hollywoodstjerner, og her får du se alt! Vi får se det daglige livet til stjerner som Jennifer Lopez, Madonna, Britney Spears, Sharon og Ozzy Osbourne, Leonardo Di Caprio, Justin Timberlake, Drew Barrymore, Brad Pitt, Jennifer Aniston og mange flere. Denne serien gir et fascinerende innsyn i stjernenes hemmelige privatliv, vi får se dem uten manuskript og uten sminke. Her er alt usensurert, uforutsigbart og utrolig.

Sendetid: Mandag til fredag 19:35 – 20:25

Sendes til og med uke 35.

Krimavsnittet

(The Division) Amerikansk spenningsserie. Sesong 2. Episode 14.

Fem tøffe politikvinner i San Francisco må jobbe med storbyens brutale virkelighet. Det går også en kule varmt dem imellom, når de ambisiøse og dyktige kvinnene skal løse saker. I rollen som den tøffe sjefen for Krimavsnittet, Kate McCafferty, møter vi Bonnie Bedelia. Hun er mest kjent for å spille damen til Bruce Willis i Die Hard-filmene.

Sendetid: Torsdager kl. 20:25 – 21:15

Life as we know it

Amerikansk dramaserie. Ben, Dino og Jonathan er tre gutter på 16-17 år som jakter på sex og kjærlighet, i den rekkefølgen. Vi følger ungdommenes liv på High School i Seattle, gjennom små opp- og nedturer, på fester og diskoteker.

Sendetid: Tirsdager kl. 20:25 – 21:15

Style Star

Hollywoods stjerner definerer hva som er hot og not i hele verden. Deres valg av klær, make-up, sko og accessories er med på å bestemme hva alminnelige dødelige tar på seg en lørdags aften. Stylister, moteeksperter og fotografer sier deres helt ærlige mening om Hollywood-stjernens garderobe.

Sendetid: Mandag til fredag kl. 20:00 – 20:25

Seriestart 5.september

The Chris Isaak show

Amerikansk underholdningsserie.

Musikeren Chris Isaak tar seerne med på innsiden av rocke-bransjen. I en serie som mikser fakta og fiksjon får du møte Chris Isaak og hans virkelige band på turné og i studio, samtidig som merkelige mennesker dukker opp og underlige hendelser inntreffer.

Sendetid: Mandag til fredag kl. 18:15 – 19:10

Seriestart 5.september

Wild card

Amerikansk dramaserie. Zoe er en driftig kvinne som har øye for sannheten og nese for trøbbel. Som etterforsker av vanskelige forsikringssaker er nettopp dette en stor fordel.

Sendetid: Mandager kl. 20:25 – 21:15

24

Sesong 1 av den amerikanske spenningsserien 24. Spesialagent Jack Bauer (Kiefer Sutherland) opplever de verste 24 timene i sitt liv. Han må stoppe et attentat-forsøk mot den afroamerikanske presidentkandidaten, samtidig som hans egen datter er sporløst forsvunnet.

I rollene: Kiefer Sutherland, Leslie Hope, Elisha Cuthbert, Dennis Haysbert.

Sendetid: Mandag til torsdag kl. 21:15 – 22:00

Filmer på TV 2 Zebra

På TV 2 Zebra får du film absolutt alle hverdager klokken 22:00! Vi sender noen av de nyeste titlene som ikke er vist på norsk tv tidligere, de råeste 90-tallsfilmene og de kuleste 80-tallsfilmene. Enten du liker action, drama, thrillere eller komedier lover vi deg mange godbiter å se frem til utover høsten.

September:

13/9 Film: Midnight Man 1

(Midnight Man) Amerikansk actionthriller i to deler fra 1996. Del 1:2

For å forhindre et planlagt drap på den amerikanske presidenten tvinger britiske soldater, med Sean Dillon i spissen, IRA-terroristen Marcus Engel til å samarbeide med dem. Engel presses til å gå undercover i et terroristmiljø. Spionoppdraget viser seg å bli mye mer omfattende enn planlagt. I rollene: Rob Lowe, Kenneth Cranham, Deborah Moore, Hannes Jaenicke, Daphne Cheung, Ellen Cohen, Michael Sarazzin. Regi: Lawrence Gordon-Clark. Aldersgrense: 15 år.

14/9 Insomnia

(Insomnia) Amerikansk thriller fra 2002.

Will Dormer (Al Pacino), en erfaren Los Angeles-etterforsker, reiser til en liten by i Alaska sammen med sin partner Hap (Martin Donovan) for å etterforske et grusomt mord på en syttenårig jente. Under skinnet fra landsdelens evige dagslys, nærmer Dormer og Hap seg den hovedmistenkte, enstøingen og forfatteren Walter Finch (Robin Williams). I rollene: Al Pacino, Robin Williams, Hilary Swank, Maura Tierney, Martin Donovan. Regi: Christopher Nolan. Aldergrense: 15 år.

15/9 Midnight Man 2

(Midnight Man) Amerikansk actionthriller i to deler fra 1996. Del 2:2

For å forhindre et planlagt drap på den amerikanske presidenten tvinger britiske soldater, med Sean Dillon i spissen, IRA-terroristen Marcus Engel til å samarbeide med dem. Engel presses til å gå undercover i et terroristmiljø. Spionoppdraget viser seg å bli mye mer omfattende enn planlagt. I rollene: Rob Lowe, Kenneth Cranham, Deborah Moore, Hannes Jaenicke, Daphne Cheung, Ellen Cohen, Michael Sarazzin. Regi: Lawrence Gordon-Clark. Aldersgrense: 15 år.

16/9 Bønder i byen

(Out-of-towners, The) Amerikansk komedie fra 1999.

Henry (Steve Martin) er fullstendig komfortabel med sitt behagelige og forutsigbare liv, mens Nancy (Goldie Hawn) er romantiker. Hun ønsker å finne igjen lidenskapen og gnisten i forholdet. Da Henry mister jobben, endrer tingene seg. Han må til byen i jobb-intervju. Plutselig befinner ekteparet seg i en høyst usikker livssituasjon. I tillegg skjer de merkeligste ting i løpet av ett døgn, noe som utfordrer både forholdet og deres tidligere så trygge, forutsigbare livssituasjon. I rollene: Steve Martin, Goldie Hawn, Mark McKinney, John Cleese. Regi: Sam Weisman. Aldersgrense: 7 år.

16/9 Spanerne

(Stakeout) Amerikansk actionkomedie fra 1987.

For å få has på en rømt morder får to av politiets detektiver i oppdrag å holde øye med leiligheten til en tidligere venninne av morderen. Den ene detektiven forelsker seg i henne. I rollene: Richard Dreyfuss, Emilio Estevez, Madeleine Stowe, Aidan Quinn, Dan Lauria, Forest Whitaker, Ian Tracey, Earl Billings, Jackson Davies. Regi: John Badham. Aldersgrense: 15 år.

19/9 August

(August) Britisk drama fra 1995.

Anthony Hopkins både regisserer og spiller hovedrollen som Ivan Davis i bearbeidelsen av Anton Tsjekhovs "Onkel Vanja" - om den forfyllete og livstrette onkelen som driver en herregård befolket av ulike familiemedlemmer. I rollene: Anthony Hopkins, Kate Burton, Leslie Phillips, Gawn Grainger, Rhian Morgan, Hugh Lloyd, Menna Trussler, Rhoda Lewis. Regi: Anthony Hopkins. Aldersgrense: 11 år.

20/9 Mission Impossible

(Mission Impossible) Amerikansk action fra 1995.

Tom Cruise spiller Ethan Hunt, hemmelig agent som uskyldig blir anklaget for drapene på sin egen etterretningsgruppe. Han er på flukt fra regjeringens leiemordere, bryter seg inn i CIA's mest uinntrengelige hvelv, klamrer seg til taket på et lyntog i fart. Ethan Hunt er alltid ett skritt foran sine fiender. I rollene: Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Béart, Henry Czerny, Jean Reno, Ving Rhames, Kristin Scott Thomas, Vanessa Redgrave. Regi: Brian De Palma. Aldersgrense: 15 år.

21/9 The Music Man

(The Music Man) Amerikansk musikal/drama/komedie fra 2003.

Den omreisende bedrageren Professor Harold Hill reiser til Iowa med planer om å svindle borgerne der. Hill overbeviser innbyggerne om at de trenger et marsjerende orkester som kan patruljere gatene og han lurer dem til å gå til innkjøp av kostbare instrumenter. Professorens plan tar imidlertid en helt annen vending når han forelsker seg hodestups i en stridig lokal bibliotekar. I rollene: Matthew Broderick, Kristin Chenoweth, Victor Garber, Debra Monk, Molly Shannon. Regi: Jeff Bleckner. Aldersgrense: Alle.

22/9 Mission Impossible 2

(Mission Impossible 2) Amerikansk action fra 2000.

Tom Cruise er tilbake som spesialagent Ethan Hunt, frekkere, råere, tøffere og raskere enn noensinne. Oppdraget denne gangen er ikke bare vanskelig - det er umulig. En gruppe internasjonale terrorister vil infisere verden med et dødelig virus. Hunt må stoppe dem. I rollene: Tom Cruise, Thandie Newton, Ving Rhames, Dougray Scott, Anthony Hopkins, Brendan Gleeson, Rade Serbedzija, Richard Roxburgh, John Polson, William Mapother. Regi: John Woo. Aldersgrense: 15 år.

23/9 Good Burger

(Good burger) Amerikansk komedie fra 1997.

De unge komikerne Kel Mitchel og Kenan Thompson spiller vennene Ed og Dexter som jobber for Good Burger. Burgersjappa møter hard konkurranse fra storkjeden Mondo Burger rett over gaten, men Ed har en hjemmelaget dressing som gjør Good Burger til en soleklar favoritt. I rollene: Kel Mitchell, Kenan Thompson, Sinbad, Abe Vigoda, Shar Jackson. Regi: Brian Robbins. Aldersgrense: Alle.

23/9 Tumbleweeds

(Tumbleweeds) Amerikansk dramakomedie fra 1999.

Mary Jo flytter fra by til by med sin tolv år gamle datter Ava for å komme bort fra sine havarerte kjærlighetsforhold. På måfå ender de opp i San Diego, hvor mor og datter bygger et nytt liv. Ava trives på din nye skole, og Mary Jo skaffer seg nye venninner. Men når Mary Jo likevel klarer å innlede et forhold til en kontrollerende lastebilsjåfør blir livene deres på nytt truet. Forholdet begynner å gå opp i sømmene og Mary Jo gjør seg klar til en ny flukt fra problemene. Men for første gang i sitt liv nekter Ava å følge med. I rollene: Janet McTeer, Kimberly J. Brown, Gavin O'Connor, Jay O. Sanders, Lois Smith. Regi: Gavin O'Connor. Aldersgrense11 år.

26/9 The Ponder Heart

(The Ponder Heart) Amerikansk drama fra 2001.

Daniel Ponder har det som plommen i egget. Problemet er at han ikke klarer å la være å spre om seg med sin lykke. Hvis han har det meste må han bare gi det til den som måtte komme forbi. I rollene: Peter MacNicol, JoBeth Williams, Angela Bettis, Boyce Holleman, Jenifer Lewis, Victor Slezak. Regi: Martha Coolidge. Aldersgrense: 11 år.

27/9 Danselærerens tilbakekomst

(Return of the dancing master) Østerriksk thriller fra 2004.

Politimannen Stefan Lindman tvinges til å ta permisjon etter å ha vært voldelig mot en konemishandler. Samtidig får han ved en tilfeldighet høre at hans gamle mentor og kollega Herbert Molin har blitt drept på sin tilbaketrukne gård. Stefan Lindman bestemmer seg for å finne ut hva som har skjedd, han reiser fra familien og drar til Molins gård – alene. Han finner raskt ut at drapet er en hevn og at svært ansette personer er innblandet. I rollene: Tobias Moretti, Veronica Ferres, Maximilian Schell, Matthew Marsh, Bjørn Floberg, Bibi Andersson. Regi: Urs Egger. Aldergrense: 15 år.

28/9 Drømmeprinsen

(This year’s love) Britisk komedie fra 1999. Danny og Hannah rekker ikke engang å skjære opp bryllupskaken før ekteskapet deres krasjer totalt. Under bryllupsmottagelsen får Danny vite at Hannah har en affære med bestevenninnens mann. I rollene: Kathy Burke, Jennifer Ehle, Ian Hart, Douglas Henshall, Catherine McCormack, Dougray Scott, Emily Woof, Sophie Okonedo, Bronagh Gallagher. Regi: David Kane. Aldersgrense: 15 år.

29/9 187 – Koden for drap

(187) Amerikansk thrillerdrama fra 1997.

Læreren Trevor Garfield har annet å bekymre seg om enn mønsterplanen. Elevene hans hengir seg heller til kniver og skytevåpen enn matematikk. En morgen Trevor ankommer skolen, finner han kladdeboken til en elev han nettopp har strøket i matte. Sjokkert oppdager han at 187 er rablet ned overalt i boken. 187 er politiets kode for drap. I rollene: Samuel L. Jackson, John Heard, Kelly Rowan, Clifton Gonzalez Gonzalez, Tony Plana, Karina Arroyave, Lobo Sebastian, Jack Kehler, Jonah Rooney, Demetrius Navarro. Regi: Kevin Reynolds. Aldersgrense 15 år.

30/9 Suksess med forviklinger

(The Real Howard Spitz) Britisk komedie fra 1997. Kriminalforfatteren Howard Spitz sliter med karrieren og har total skrivesperre. Han bestemmer seg for å skrive barnebøker i stedet. Problemet er bare at Howard hater barn, og har ingen anelse om hva de liker å lese. Dermed trenger han en konsulent i målgruppen, lille Samantha. Hun gir ham tips om forbedringer, mot at han hjelper henne med å lokalisere faren som stakk av før hun ble født. I rollene: Kelsey Grammer, Amanda Donohoe Genevieve Tessier, Joseph Rutten, Patrick McKenna. Regi: Vadim Jean. Aldersgrense: Alle.

30/9 The Anniversary Party

(The Anniversary Party) Amerikansk drama fra 2001.

Joe og Sally skal feire sin sjette bryllupsdag, til tross for at de har bodd fra hverandre de fleste av årene. Nå skal de imidlertid prøve igjen, og de har invitert en rekke av sine nærmeste venner, naboer og tidligere flørter for å feire sammen med dem. En spesiell gave setter festen ut av kontroll. I rollene: Alan Cumming, Jennifer Jason Leigh, Jennifer Beals, Phoebe Cates, John Benjamin Hickey, Kevin Kline, Denis O'Hare, Gwyneth Paltrow. Regi: Alan Cumming og Jennifer Jason Leigh. Aldersgrense: 15 år.

Oktober:

3/10 Dragonfly

(Dragonfly) Amerikansk drama fra 2002.

Joe og Emily er et lykkelig par inntil Emily blir drept i en bussulykke i Venezuela. Emilys legeme blir ikke funnet, og Joe er knust av sorg. Men så begynner han å få beskjeder fra Emily fra andre siden. I rollene: Kevin Costner, Joe Morton, Ron Rifkin, Linda Hunt, Susanna Thompson, Jacob Vargas, Kathy Bates, Robert Bailey Jr., Jacob Smith. Regi: Tom Shadyac. Aldersgrense: 15 år.

4/10 Fear X

(Fear X) Amerikansk/dansk thriller fra 2003.

Harry har mistet sin kone Clair. Hun ble skutt ned i storsenteret hvor han arbeider som sikkerhetsvakt, og sjokket og sorgen ligger stadig som en tung tåke over livet hans. Politiet har ingen spor etter morderen, så Harry har innledet sin egen forskrudde etterforskning der han natt etter natt studerer senterets overvåkningsbånd i en håpløs og besatt søken etter mistenkelige personer. I rollene: John Turturro, Deborah Kara Unger, Stephen McIntyre, William Allen Young, Eugene M. Davis. Aldersgrense: 15 år.

5/10 Simone

(Simone) Amerikansk drama fra 2002.

En filmregissør som står i fare for å miste jobben når stjerneskuespilleren i hans siste film forlater settet, finner opp en virtuell skuespiller for å redde filmen. Den nye skuespilleren blir stjerne over natten. Problemet er bare at alle vil treffe henne. I rollene: Al Pacino, Catherine Keener, Evan Rachel Wood, Jason Schwartzman, Elias Koteas, Pruitt Taylor Vince, Winona Ryder, Jay Mohr, Rachel Roberts. Regi: Andrew Niccol. Aldersgrense: 7 år.

6/10 Torso

(Torso) Amerikansk thriller fra 2002.

Mer en femti år O.J. Simpson-saken, sjokkerte og trollbandt drapsgåten rundt Evelyn Dick en hel verden. En historie om mord, sex og bedrag. Så bisarr, innviklet og tragisk som overhodet mulig. I rollene: Kathleen Robertson, Victor Garber, Brenda Fricker, Jim Boeven, John Henry Canavan, Hannah Lochner, Jonathan Potts. Regi: Alex Chapple. Aldersgrense 15 år.

7/10 Film: Breakfast of champions

(Breakfast of Champions) Amerikansk komedie fra 1999.

Livet smiler til Dwayne Hoover, en høyt respektert businessmann i Midland City. Hoover er det perfekte eksempel på den amerikanske drømmen - han er vellykket, rik, har en bra jobb, hus, bil, kone og barn. Men bak fasaden er ikke alt som det skal være. I rollene: Bruce Willis, Albert Finney, Nick Nolte, Barbara Hershey, Glenne Headly. Regi: Alan Rudolph. Aldersgrense: 15 år.

7/10 Star Trek: Nemesis.

(Star Trek: Nemesis) Amerikansk science fiction fra 2002.

I kapittel nummer ti i Star Trek sagaen følger vi kaptein Picard og hans Enterprise på vei mot planeten Romulus. Selv om dette er nøytral sone, representerer romulanerne en stor trussel overfor Jorden. Samtidig sier ryktene at det eksisterer et ønske om fredssamtaler med Føderasjonen. Picard og kompani har intet annet valg, de må oppsøke problemets kjerne - Romulus. I rollene: Patrick Stewart, Brent Spiner, Marina Sirtis Regi: Stuart Baird. Aldersgrense: 11 år.