Teen Choice Awards Jim Carrey
Teen Choice Awards Jim Carrey

Sjokkstunt fra Carrey

Jim Carrey sjokkerte frydefulle fans under årets Teen Choice Awards da han helbandasjert ankom podiet for å hente hjem prisen for beste komiker. Se bildene her.

Teen Choie Awards ble utdelt i Los Angeles natt til søndag. Som vanlig var det en rekke skuespillere og sportsutøvere tilstede.

Se bildene av Carreys forvandling her

Offentlig Bryant

Mest spennende for amerikanerne var at den store atleten, Kobe Bryant, valgte å stille til tross for tung mediedekning rundt at han må møte i retten neste uke og forsvare seg mot anklagene om at han skal ha seksuelt angrepet en tenåring i et luksusspa.

Carrey moret

Men Jim Carrey tok mye av oppmerksomheten. Ifølge Carrey gjorde han narr av Hollywoods hang til å operere ansiktet der han ble avmaskert på scenen og viste frem et avrevet øye og flere sting.

Colin Farrell, som nylig annonserte at han venter en sønn i september, ble beste skurk. Den elleville og hardt arbeidende iren med alle banneordene takket med å forsøke å se farlig ut.

Britney Spears, Brittany Murphy og Sarah Michelle «Buddy» Gellar kastet også glans over arrangementet, men måtte finne seg i å stå utenfor guttas rampelys denne gangen.