SKILLES: Det er slutt for KIMYE. Foto: Angela Weiss
SKILLES: Det er slutt for KIMYE. Foto: Angela Weiss

Søker om skilsmisse

Kjærligheten ser ut til å ha tatt slutt for superparet.

I starten av januar skrev en rekke amerikanske medier at det gikk mot skilsmisse for stjerneparet Kim Kardashian (40) og rapperen Kanye West (43).

Det var i 2012 at det mye omtalte paret annonserte at de var sammen. To år senere giftet de seg i en ekstravagant seremoni i Italia.

Skilsmisse

Talspersoner fra Los Angeles Superior Court og Kardashian-familien bekrefter fredag overfor Reuters at Kim Kardashian har søkt om skilsmisse etter syv år som ektepar.

Det var nettstedet TMZ som først omtalte nyheten, der de også skrev at stemningen er god dem imellom.

– Kildene våre sier at det er så vennskapelig som det kan få blitt.

Ifølge dem har Kim Kardashian søkt om delt foreldreansvar for parets fire barn, North, Saint, Chicago og Psalm, noe Kaye West støtter.

De er også kommet lang på vei når det kommer til fordeling av eiendommer og økonomi.

Turbulent

Da ryktene om skilsmissen begynte å gå i starten av januar, skrev amerikanske medier at paret ikke har tilbrakt tid sammen som et gift par på flere måneder, og at de kun har sett hverandre av hensyn til barna.

Kanye West fikk mye oppmerksomhet da han kunngjorde at han stilte i presidentvalget, og under et valgkampmøte i delstaten Sør-Carolina brøt rapperen sammen.

– Jeg drepte nesten datteren min, sa han fra scenen og refererte til at han og Kim Kardashian hadde vurdert abort da hun var gravid med første datteren North.

Mental lidelse

Kayne West har skapt flere overskrifter etter han har brukt Twitter som plattform til å uttrykke sine meninger.

Han har senere slettet mange av Twitter-meldingene, der han blant annet kom med stikk til Kim Kardashian og hennes familie. På et tidspunkt skrev han blant annet at kona og Kris Jenner skal ha prøvd «å låse han inne».

Den gang svarte Kim Kardashian på sin egen Instagram-konto:

– Som mange av dere vet har Kanye en bipolar lidelse. Alle som har dette, eller har noen de er glad i i livet som har dette, vet hvor utrolig komplisert og smertefullt det er å forstå. Jeg har aldri snakket offentlig om hvordan dette rammer oss i hjemmet, fordi jeg vil beskytte barna og Kanyes rett til privatliv, skrev hun.

Relatert