King-scoring annullert – historisk borteseier for Fulham mot Everton

Joshua King kom inn fra benken, men kunne ikke forhindre at Fulham slo Everton på Goodison Park.

Everton – Fulham 0-2:

Se Kings scoring som ble annullert øverst!

Fulham hadde aldri slått Everton borte i ligaen, men søndag kveld kom omsider seieren. Josh Maja scoret begge målene da Fulham vant 2-0 på Goodison Park.

Joshua King kom inn i det 58. minutt for Tom Davies og fikk se en scoring korrekt annullert for offside i det 80. minutt.

– Det hadde virkelig vært interessant å følge avslutningen av denne kampen om Joshua King hadde holdt seg på rett side der, påpekte TV 2-kommentator Endre Olav Osnes.

– Men det var en fortjent seier for Fulham. De var totalt dominerende på Goodison Park. Everton fremstod som fantasiløse, mente kommentatoren.

Everton-manager Carlo Ancelotti liker det han ser av sin norske elev.

– Josh King gjorde jobben. Han har tilpasset seg bra, kjenner lagkameratene bedre og vet hvordan vi spiller. Han spilte en god kamp. Han var en av de beste, sier Carlo Ancelotti.

Fulhams eneste borteseirer over Everton hadde før søndagens kamp kommet i FA-cupen, i 1948 og 1975.

I første omgang hadde Fulham de største sjansene, men lagene gikk målløse av banen de første 45 minuttene på Goodison Park.

Rett etter pause scoret Fulham. Josh Maja lurte inn 1-0-ledelse for gjestene.

– Det er så strålende, og det gikk så fort i forkant. Maja bare skled den inn fra kloss hold. En ekte goalgetter-scoring, mente Endre Olav Osnes.

Og vondt skulle bli verre for Everton. Samme mann var på rett sted til rett tid og dunket inn returen etter et skudd fra Reed, og doblet ledelsen i det 65. minutt.

Det sørget for at Fulham vant 2-0 og tok sin første borteseier mot Everton i ligaen noensinne.

Relatert