Mayoo Indiran om fengselsoppholdet: – Den største lærdommen jeg har hatt i livet mitt

GOD KVELD NORGE (TV 2): Mayoo Indiran (30) var syv uker i varetekt før narkotikasaken mot han ble henlagt. Indiran opplever det hele som en stor lærdom.

Realitydeltaker Mayoo Indiran, kjent fra Paradise Hotel, fikk virkelig kjenne på hvem som var hans ekte venner da livet stormet som verst.

– Livet kan virkelig slå deg hardt ned, sier Indiran.

HENLAGT: I mer enn tre år var Mayoo Indiran siktet i en større narkotikasak. I fjor ble saken mot han henlagt.
HENLAGT: I mer enn tre år var Mayoo Indiran siktet i en større narkotikasak. I fjor ble saken mot han henlagt. Foto: Truls Aagedal / TV 2

30-åringen ble siktet i en større narkotikasak for oppbevaring av narkotika. Etter han havnet i fengsel var det flere som ikke snakket like varmt om han lenger.

– Det ble en stor utfordring for familien min. Det var en kjempestor påkjenning for dem, sier Indiran og fortsetter:

– De fikk se det sanne ansiktet til menneskene sine rundt seg, hvordan det var å bli dømt uten å være dømt og alle prosjekter som gikk tapt.

Se Mayoo Indiran snakke om fengselsoppholdet i videoen øverst i saken.

Forhåndsdømt på nettet

Abubakar Hussain (33) er en av vennene til Indiran som støttet han hele tiden, og som også tok vare på Indirans familie mens saken pågikk.

Han husker godt hvordan andre snakket til han om Indiran.

– Jeg ble så irritert! Jeg kjenner han og vet hva som hadde skjedd. Jeg vet at han ikke gjorde det, sier Hussain og legger til:

– Jeg tenkte sånn: «Jeg tror ikke du kjenner Mayoo. Dersom du kjenner han hadde du ikke sagt de tingene du sier nå.»

Han reagerte også på hvordan flere på nettet forhåndsdømte kompisen hans og ikke minst hvordan ulike medier var mot Indiran mens saken pågikk.

– De tok feil

Realityprofilen var siktet i mer enn tre år, men nå er narkotikasaken mot Indiran henlagt. Det føles bra for 30-åringen.

– Nå kan jeg endelig se folk i øynene og si at de tok feil, smiler Indiran.

Han setter pris på all støtte han har fått fra familie og venner under den tøffe tiden, men selve saken tenker han ikke så mye på.

Den er ute av verden for Indiran:

– Det var veldig tøft der og da. I ettertid har det vist seg at det var den største lærdommen jeg har hatt i livet mitt, forklarer han.

Takknemlig for korona

Etter at saken ble henlagt sommeren 2020 har han kommet tilbake til hverdagen, og det er en spesiell ting han setter ekstra pris på.

GODE KOMPISER: Abubakar Hussain (venstre) har støttet kompisen sin, Mayoo Indiran (høyre), gjennom hele den tøffe tiden.
GODE KOMPISER: Abubakar Hussain (venstre) har støttet kompisen sin, Mayoo Indiran (høyre), gjennom hele den tøffe tiden. Foto: Mariann Habbestad

– Jeg er kjempeglad for korona. Det gjorde det lettere å kutte ut unødvendige mennesker, forklarer Indiran.

De vennene som stilte opp for han og familien hans er de han bruker tiden sin med den dag i dag.

– Det er de som er med meg på min livsreise. Jeg er kjempeglad for at det er få folk. Det føles bra å ha sirkelen sin liten.

Hussain, som alltid har støttet kompisen sin og ment at han er uskyldig, mener likevel at det er ett område Indiran er litt «kriminell» på.

– Han stjeler hjertene til jentene! Det er det eneste han stjeler, spøker Hussain.

Relatert