VIKAR: Silje Nordnes stepper inn som programleder-vikar for Ingrid Gjessing Linhave på lørdag.
VIKAR: Silje Nordnes stepper inn som programleder-vikar for Ingrid Gjessing Linhave på lørdag. Foto: Roald, Berit

Silje Nordnes blir MGP-vikar

GOD KVELD NORGE (TV 2): Ingrid Gjessing Linhave blir ikke å se på scenen i helgens Melodi Grad Prix-sending, og Silje Nordnes vikarierer for henne som programleder.

Radioprofil og tidligere «Maskorama»-programleder Silje Nordnes blir vikar i helgens Melodi Grand Prix-sending.

Programleder Ingrid Gjessing Linhave må dessverre stå over den kommende delfinalen på lørdag ettersom hun er sykemeldt på grunn av langvarige ryggplager.

HAR JOBBET SAMMEN FØR: Silje Nordnes har tidligere jobbet sammen med makkerne i MGP-sirkuset Kåre Magnus Bergh (bildet) og Ronny Brede Aase. Her leder Nordnes og Bergh Nobels fredsfest sammen i 2018.
HAR JOBBET SAMMEN FØR: Silje Nordnes har tidligere jobbet sammen med makkerne i MGP-sirkuset Kåre Magnus Bergh (bildet) og Ronny Brede Aase. Her leder Nordnes og Bergh Nobels fredsfest sammen i 2018. Foto: Junge, Heiko

Det melder NRK.

Nordnes skal lede MGP sammen med de to andre programlederne Kåre Magnus Bergh og Ronny Brede Aase.

Hun ser frem til å ta programleder-rollen igjen på lørdag:

– MGP og Eurovision er noe av det beste jeg vet i hele verden, så det er en stor ære å kunne trå til når det er behov for det, sier Nordnes til NRK.

Etter å ha vært programleder i det populære programmet «Maskorama» følte hun seg trygg på å være vikar for Gjessing Linhave i MGP.

– Det er litt spesielt å kaste seg rundt på så kort varsel, men det er et stort velsmurt maskineri med masse flinke folk, sier hun til NRK.

Nordnes har tidligere jobbet med Bergh og Aase og ser frem til å jobbe med dem igjen. Likevel synes hun det er dumt at Gjessing Linhave ikke får gjennomført innspurten av Melodi Grand Prix.

Relatert