BLIR PROGRAMLEDER: Tuva Fellman blir programleder for Naked Attraction i Norge. Foto: Max Emanuelson
BLIR PROGRAMLEDER: Tuva Fellman blir programleder for Naked Attraction i Norge. Foto: Max Emanuelson

Blir programleder for naken-dating

GOD KVELD NORGE (TV 2): P3-profil Tuva Fellman blir programleder for «Naked Attraction Norge».

Det skriver Discovery i en pressemelding fredag.

TV-programmet «Naked Attraction» kommer i norsk versjon på Discovery+ denne våren og nå har de fått med seg sexolog og tidligere NRK-profil Tuva Fellman som programleder.

– Jeg gleder meg enormt til å være programleder for «Naked Attraction Norge», og det er rett og slett fordi jeg elsker kropp. Jeg synes vi ser alt for lite av ekte, vanlige, nakne kropper, sier Fellman i pressemeldingen.

Programmet går ut på at en deltaker skal velge seg en date blant fem forskjellige kandidater. Kandidatene er alle skjult bak hver sin glassvegg, helt naken. Litt etter litt kommer deres kropper til syne og en etter en blir valgt bort.

Se klipp fra den britiske versjonen av programmet her:

Fellman har gjennom en årrekke gitt norsk ungdom råd om kropp og sex i P3s Juntafil, men sier i pressemeldingen at dette blir noe annerledes.

– Selv jeg, som utdanna sexolog, kan skvette litt når jeg plutselig ser noen nakne. Vi er så vant til pornokropper og glossy, retusjerte bilder med filterbruk at vi nesten synes en vanlig kropp og et vanlig ansikt er rart, sier Tuva Fellman.

Relatert