NOEN SOM PASSER FOR PAPPA? Line Mikalsen (26) prøver Facebook-annonsering for nå har faren hennes vært singel lenge nok, mener hun.
NOEN SOM PASSER FOR PAPPA? Line Mikalsen (26) prøver Facebook-annonsering for nå har faren hennes vært singel lenge nok, mener hun. Foto: Stein Roar Leite/TV 2

Line (26) før valentinsdagen: – Noen som vil være kjæreste med pappaen min?

Tor Eilif Mikalsen er en kjekk kar, skal en tro datteren hans, Line (26). Men akk, singel i mange år. Så Line gjør så godt hun kan for å hjelpe. Hun håper at en «annonse» på Facebook skal gi napp.

Det skjedde første gang i 2017. Line la ut et innlegg om sin kjære pappa, Tor Eilif, på Facebook. Men ingenting av betydning skjedde. Nå prøver Verdalskvinnen på nytt. Og håper på at Amors piler skyter blink - denne gangen.

Han har full pakke, men mangler dame

Pappaen hennes, Tor Eilif, er bussjåfør, og kjører ofte lange skift, og kan være borte 14 timer av gangen. En opptatt kar, med andre ord. Men hans geskjeftige datter vil at det skal være mer i livet hans.

Og faren er enig. Det mangler ei dame. Men hvor finner man dem?

Han har ingen lyst til å være på Tinder, forteller Line, som er primus motor i sakens anledning.

Saken sto først omtalt i Trønder-Avisa.

– Pappa har to barn og tre barnebarn, han har hus og jobb, og til og med en fritidsbåt, forteller Line entusiastisk.

TOR EILIF SØKER DAME: Selv om Tor Eilif Mikalsen (56) synes det kan bli vel mye nå, etter Facebook - innlegget, sier han at datteren har rett i at det er på tide med kjæreste.
TOR EILIF SØKER DAME: Selv om Tor Eilif Mikalsen (56) synes det kan bli vel mye nå, etter Facebook - innlegget, sier han at datteren har rett i at det er på tide med kjæreste. Foto: Privat

Hun legger krefter i å markedsføre faren så godt hun kan.

Hvordan dater man?

Ifølge Line husker ikke pappa hvordan man dater lenger. Selv om han ikke er sky, og er en kar som ler mye og byr på seg selv.

Hun presenterer hans fortrinn som følgende:

– Han er alltid i godt humør, det må jeg få si, og så er han sosial, omgås både venner og familie, og ikke minst er han god til å sysselsette seg sjøl.

Datteren peker på at han drar ut med båten sin, nordover som sør, og elsker dette livet. Men nå trenger han litt drahjelp slik at han kan finne noen å dele alt dette med.

Og Tor Eilif selv, hva sier han?

– Nå ble det litt mye her, forteller han på telefon. Altså, jeg synes jo det er spesielt, og egentlig helt greit det hun gjør, men helt ærlig så ønsker jeg ikke å la meg intervjue. Jeg føler virkelig på presset nå, sier han, litt oppgitt men samtidig smilende i stemmen.

Bussjåføren og singel-pappaen er åpen på at det er ønskelig å bli «par» med noen. Så vi får bruke både bilde og Facebook-post. Men resten overlater han til sin datter Kirsten giftekniv.

DATTER BYR PÅ PAPPAEN SIN: Del gjerne, er Line Mikalsens budskap i denne posten på Facebook.
DATTER BYR PÅ PAPPAEN SIN: Del gjerne, er Line Mikalsens budskap i denne posten på Facebook. Foto: Privat

Har en baktanke

– Jeg innrømmer at jeg også er på jakt etter ei hyggelig bonus-bestemor.

Line sier det som det er i denne saken. 26-åringen har tre barn i alderen tre til sju år.

Hun reklamerer med at pappa Tor Eilif definitivt ikke er så bundet til bostedet sitt på Ekne i Levanger kommune.

«...ikke bundet til stedet. Tilgjengelig fra dags dato!» er budskapet i FB-innlegget.

Hun tenker seg at det ville være passelig for noen å introdusere pappaen hennes på søndagens morsdag. En finfin gave til en godt voksen, enslig mor. Som kanskje heller ikke henger på Tinder eller i en bar.

Etter at innlegget ble publisert har det allerede dukket opp enkelte meldinger fra potensielt interesserte. Line tror det blir ei spennende helg for hennes single pappa.

Relatert