Kaller Linn Skåber for «fi**etryne»: – Jeg var livredd

GOD KVELD NORGE (TV 2): I Mads Hansen sitt nye TV-konsept skal 21 år gamle Annika Momrak konkurrere med en gjeng veletablerte komikere.

Mads Hansen er tilbake på VGTV etter å ha prydet TV 2-skjermen som Farmen-programleder i høst, og nå leder han programmet «Ikke lov å le på hytta». Et prosjekt han omtaler som et «hjertebarn».

– Jeg har vært ganske «hands on». Det er jeg som har utviklet reglene, vært med i castinga, og klippinga, forteller Hansen hos God kveld Norge.

Store profiler

En av deltagerne han har tatt med seg på hytta er Annika Momrak. Hun er Youtuber og profil i NRK-satsningen 4ETG. 21 åringen er den desidert yngste deltageren i mylderet av erfarne komikere.

– Det var en opplevelse, for å si det sånn, forteller hun.

– Jeg er ikke så morsom engang, og det er så mange morsomme mennesker med. Det var vanskelig ass, fordi det er mennesker som jeg har sett mye på før og ledd mye av, sier Momrak.

STUDIO: Mads tok med seg Annika til God kveld Norge.
STUDIO: Mads tok med seg Annika til God kveld Norge. Foto: Kristoffer Arnesen

Blant de andre deltagerne finner vi Morten Ramm, Linn Skåber, Jon Brungot, Bernt Hulsker, Vegard Tryggeseid og Lars Berrum. På hytta er det om å gjøre å få de andre til å le, samtidig som du ikke ler selv, for den som ler mest ryker ut.

«Fuck you fittetryne»

Momrak forteller at hun gikk inn på hytta med en hel del ærefrykt.

– Jeg respekterer disse menneskene veldig mye. Det var en stor utfordring. Jeg var kjemperedd, jeg måtte overkompensere med å virke tøff, litt som jeg gjør her nå, ler hun.

På et tidspunkt skal hun «roaste» de andre deltagerne, og går på talerstolen og sier: «Linn Skåber.. Fuck you ditt jævla fittetryne».

– Jeg gikk litt hardt ut. Jeg var jo livredd, se på meg da, sier hun og peker mot skjermen.

Hansen utfordrer Niklas og Marte i å kjøre en «ikke lov å le»-challenge i studio. Se det - og klippet med Linn Skåber - i videovinduet øverst i saken.

Relatert