Mann ble stripset fast og ranet - politiet jakter gjerningspersoner

En mann i 30-årene er kraftig forslått etter å ha blitt banket opp, ranet og stripset fast i sin egen leilighet på Lillestrøm. Politiet jakter flere gjerningsmenn.

Rundt klokken 13.00 skrev politiet at en person var blitt ranet i en bolig i Lillestrøm.

– Personen ble nok utsatt for et hjemmeran. Vi har fått snakket litt med ham, og han har blitt utsatt for vold, sier operasjonsleder Kjetil Ringseth til TV 2.

Den ranede ble sendt til Ahus. Ifølge operasjonsleder Trond Lorentzen er mannen «ganske kraftig forslått». Jourhavende jurist Stian Sjøli Johannessen opplyser imidlertid om at mannen var «i stand til å bli avhørt».

Stripset fast

Ringseth forteller at den fornærmede, en mann i 30-årene, var blitt stripset fast inne i leiligheten sin. Mannen har også blitt frastjålet mobilen sin.

Operasjonslederen forteller at politiet nå jakter tre gjerningsmenn, som ble sett løpende fra leiligheten. De skal så ha kjørt fra stedet i en grå Opel.

Sent søndag kveld opplyser Johannessen om at ingen har blitt pågrepet i forbindelse med hendelsen.

Finn.no

Ringseth sier at politiet foreløpig ikke vet noe sikkert om det er en relasjon mellom de involverte, men sier samtidig at ranet kan skjedd i forbindelse med et salg av en jakke på finn.no.

Ifølge Ringseths kollega, Lorentzen, tok ranerne med seg jakken.

Ringseth sier at det var en forbipasserende som først kom i kontakt med den fornærmede, og som meldte inn saken til politiet.

Avhør

Lorentzen forteller at politiet har brukt søndag ettermiddag på å gjennomføre undersøkelser på stedet der hvor ranet ble begått. Politiet har også avhørt den fornærmede selv.

Mandag vil politiet etterforske saken videre.