REGISSØRLEGENDE: David Lynch har blitt populær på Youtube det siste året. Her fotografert på rød løper i 2019.
REGISSØRLEGENDE: David Lynch har blitt populær på Youtube det siste året. Her fotografert på rød løper i 2019. Foto: NTB Scanpix

David Lynch lurte alle med kryptisk melding

GOD KVELD NORGE (TV 2) Da Lynch fortalte at han skulle komme med en annonsering på sin Youtube-kanal begynte fansen å spekulere.

I løpet av koronapandemien har mange nytt godt av Lynch sine daglige Youtube-videoer.

På kanalen «David Lynch Theater» kommer han med to daglige, ganske simple videoer: Én med væroppdateringer. Og én hvor han trekker en ball opp av en krukke fylt med bingoballer - for så å annonsere «dagens tall».

Kanalen har i skrivende stund nesten 250.000 abonnenter.

– Vil komme med annonsering

Da Twin Peaks-regissøren søndag fortalte at han den påfølgende dagen ville komme med en annonsering, begynte internett å koke.

Mange lurte på hvorvidt det kanskje vil komme en sesong fire av Twin Peaks. Den tredje sesongen kom tross alt 27 år etter den andre.

På mandag fikk seerne endelig svar, og dette var det Lynch sa:

– Dette var dagen hvor jeg skulle annonsere at jeg skulle ta en pause fra væroppdateringene og «dagens tall», men så leste jeg kommentarene deres og det slo meg hvor fine dere er.

Etter å ha lest kommentarene ombestemte han seg.

– Så takknemlige og snille. Jeg er så glad for at det er mennesker som dere i verden, fortsetter han.

Den prisvinnende regissøren skal altså bare fortsette med sine daglige væroppdateringer og «dagens tall».

– Uansett hvordan vær det er så ønsker jeg blå himmel og strålende sol for dere alle, i evig tid. Alle sammen, ha en fin dag, avslutter han.

Relatert