Anders Hoff leder nytt TV 2-program

Anders Hoff (44) skal, sammen med Silya Nymoen (43) og Jakob Schøyen Andersen (30), lede det nye musikkquiz-programmet «Den du veit».

Anders Hoff er blant annet programleder og har drevet med musikk hele livet gjennom korps, band og humorshow med «Raske Menn».

Hoff har med seg Silya Nymoen og Jakob Schøyen Andersen som lagkapteiner når norske artisters musikalske IQ skal måles i den splitter nye musikalske spørreleken «Den du veit» på TV 2.

– Med eksakt vitenskap og slurvete metodikk kommer vi frem til den musikalske IQ til gjestene våre. Det blir quiz og sang, samt noen elementære «musikk i praksis»-oppgaver der vi får se deltakerne bli utfordret i alt fra sanger i dobbelt tempo, parodiferdigheter, til hvor høyt kan de klarer å modulere, sier Hoff i pressemeldingen.

Det skal være et program hvor hele familien kan være med å gjette, og gjennom 12 programmer fylt med humor og musikalske oppgaver skal artistene i studio bli satt på prøve.

– Det å få være lagleder på «Den du veit» er noe av det morsomste jeg har vært med på! Det er så deilig uhøytidelig samtidig som du må levere og konkurranseinstinktet er i høygir mens vi kaster oss ut i de rareste oppgaver, sier Nymoen.

Klarer deltakerne å kjenne igjen sanger etter bare ETT sekund? Lar de seg lure når Jakob, Silya og Anders fremfører låter de påstår er originale? Gjestene må synge låter i dobbelt tempo, og dessuten beholde fatningen under en svært nær intimkonsert. Men hvem kommer høyest i «moduleringskonkurransen»?

«Den du veit» har premiere på TV 2 lørdag 13. februar kl. 22.10.

Relatert