Rystet over Bale i nytt Spurs-tap: – Fryktelig. Jeg er sjokkert

Tottenham gikk på sitt andre strake tap da de ble senket av Brighton søndag kveld.

Brighton - Tottenham 1-0 (1-0)

Se sammendrag fra kampen i vinduet øverst!

Tre minutter var gått da Pascal Gross satte ballen i stolpen fra åtte meter. Derfra og ut hadde Brighton kontroll på førsteomgangen, og etter drøye kvarteret spilt satte Leandro Trossard inn vinnermålet.

– Det var et godt resultat for oss og noe vi har ventet lenge på. Vi fortjente det, vi hadde mange gode sjanser og jeg synes vi var det beste laget i dag, sier Trossard til Sky Sports.

Steven Bergwijn være nære utligning etter halvtimen spilt, men skuddet gikk like utenfor. Det var også det eneste Tottenham hadde å by på de første 45 minuttene.

– Brighton har utspilt Tottenham, sa TV 2s fotballekspert Petter Myhre i pausen.

– De har vært sjokkerende dårlig. De har ikke vært truende og har hatt halvhjertede forsøk i boksen, supplerte TV 2s Premier League-ekspert Trevor Morley.

I sluttminuttene burde Aaron Connolly økt til 2-0 på åpent mål, men Toby Alderweireld kom til unnsetning og klarte å redde på strek.

Bale slaktes: – Jeg er sjokkert

Etter førsteomgangen var Morley sjokkert over Gareth Bale og hva han hadde prestert på Amex Stadium.

– Vi liker ham, han er en fin fyr og har hatt en fantastisk karriere. Men se på ham, vil han virkelig være der? Spiller han virkelig for lagets beste?, innledet Morley og fortsatte:

– Kroppsspråket hans...han er fryktelig dårlig. Han vil ikke løfte beina fra bakken for å nå en heading en gang. Han taper kampen om ballen, klarer ikke å time headingene sine og han ser ikke ut som han vil vinne ballen. Jeg vet ikke, han er ikke seg selv. Det ser ikke ut som han er interessert. Jeg er sjokkert over opptreden hans og han vil være heldig om han er på banen til andreomgang.

Bale stod på gressmatten da andreomgang ble blåst i gang, men etter 62 minutter var det slutt for kvelden. Lucas Moura kom inn.

Mourinho: – Bedre i andreomgang

Tottenham-manager José Mourinho var ikke fornøyd med det laget presterte de første 45 minuttene, men synes de hevet seg etter pause.

– Vi startet ikke bra, og de kunne scoret med en gang da de traff stolpen. Så var det en veldig lik situasjon da de scoret målet. I første omgang virket det som om spillerne var nedfor på grunn av det baklengsmålet og den situasjonen. De var ikke helt koblet sammen og manglet litt energi, sier Mourinho til Sky Sports og legger til:

– I andreomgang ga de alt, spesielt den siste halvtimen, med noen begrensninger. Vi skapte ikke nok sjanser og scoret ikke mål. Men basert på andreomgang synes jeg kanskje vi hadde fortjent mer, selv om Brighton hadde en strålende mulighet til å øke til 2-0.

Relatert