GLEDER SEG: Sarah Jessica Parker, som spiller Carrie Bradshaw i «Sex og singelliv», er spent på manuset til den nye oppfølgeren. Foto: MAX NASH
GLEDER SEG: Sarah Jessica Parker, som spiller Carrie Bradshaw i «Sex og singelliv», er spent på manuset til den nye oppfølgeren. Foto: MAX NASH

Avslører nye detaljer om «Sex og singelliv»: – Covid-19 blir åpenbart en del av handlingen

GOD KVELD NORGE (TV 2): Sarah Jessica Parker avslører nye opplysninger om oppfølgeren til den populære komiserien.

Tidligere denne måneden ble det bekreftet at den ikoniske TV-serien «Sex og singelliv» får en ny oppfølger.

Det er hovedperson Sarah Jessica Parker, som spiller Carrie Bradshaw, samt hennes kolleger Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) og Kristin Davis (Charlotte York) som returnerer til skjermen, som 50-åringer.

Den fjerde singelliv-stjernen, Kim Cattrall (i rollen som Samantha Jones), kommer ikke til å være en del av oppfølgeren.

– Covid-19 vil åpenbart være en del av handlingen, forteller Parker i et intervju med motemagasinet Vanity Fair.

Nye tilskudd

Det er HBO Max som skal sende sesongen, som får ti episoder, samt navnet «And Just Like That...». TV-serien produseres av Michael Patrick King, som regisserte en stor del av de originale episodene og begge filmene fra «Sex og singelliv»-universet.

Under intervjuet med motemagasinet fortalte Parker at hun er spent på å lese manuset Michael Patrick King er i gang med å lage.

Forfatter-teamet består ellers utelukkende av kvinner, med flere nye tilskudd til serien.

– Det er utrolig mangfoldig, på en veldig spennende måte, sier Parker om de nye forfatterne, som vil fylle serien med et nytt «politisk verdenssyn og livserfaring.»

Parker og kollegaene skal også være svært begeistret over å kunne spille sine gamle roller på nytt, nå som de er i 50-årene.

Hun er spent på hvordan Carrie, Miranda og Charlotte har forandret seg fra sent på 90-tallet til i dag.

– Jeg tror Cynthia, Kristin og jeg alle er spente på tiden som har gått. Hvor er karakterene nå? Hva slags forhold har de til sosiale medier? Hva har forandret seg?

Inkluderer koronaviruset

Parker forteller at koronaviruset åpenbart vil være en del av handlingen på grunn av byen karakterene bor i.

– Hvordan har det påvirket forholdene når venner forsvinner? Jeg har stor tro på at forfatterne skal undersøke det hele, sier Parker til Vanity Fair.

«Sex og singelliv» er filmet i New York City og har hittil fulgt livene til fire single kvinner. Serien er basert på spalten «Sex and city» av Candace Bushnell.

– Det er enormt mye å glede seg til, avslutter Parker.

Tidligere har «Sex og singelliv»-stjernen avkreftet ryktene om at Samantha Jones, noe mange har spekulert i, kommer til å bli erstattet, ovenfor TMZ.

Relatert