Raseri og munnhuggeri mellom Lukaku og Zlatan

Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic gikk i strupen på hverandre under tirsdagens byderby.

Se de to stjernene koke over i Sportsnyhetene øverst.

Det tok ordentlig fyr i kvartfinalen av Coppa Italia mellom byrivalene Inter og AC Milan. Inter vant 2-1 etter en overtidscoring av Christian Eriksen, men det var det som skjedde like før pause som stjeler alt fokus.

Da ble det nemlig munnhuggeri og håndgemeng mellom de to største stjernene på hvert sitt lag, Romelu Lukaku og Zlatan Ibrahimovic.

Lukaku var svært misfornøyd med behandlingen han fikk av flere Milan-spillere like før pause, og i bruduljene som oppsto ble etter hvert Zlatan Ibrahimovic involvert.

Lukaku var tydelig svært forbanna på den 39 år gamle svensken og samtidig som belgieren ble forsøkt roet ned av dem rundt seg, kunne man tydelig høre Ibrahimovic rope «go do your voodoo shit, you little donkey,» flere ganger.

Da pausesignalet lød måtte en aldeles rasende belgier holdes tilbake av egne lagkamerater for ikke å fly på sin tidligere lagkompis, og tv-mikrofonene plukket opp at Lukaku repliserte blant annet dette til Ibrahimovic: «I fuck you and your wife.»

De to kamphanene var i sin tid lagkamerater i Manchester United.

Ibrahimovic' voodoo-fornærmelse spiller trolig på at Everton-eier Farhad Moshiri hevdet at Lukaku fått beskjed gjennom voodoo at han måtte forlate Everton til fordel for Chelsea tilbake i 2017. Lukaku har hele tiden benektet Everton-eierens påstand, og vurderte også å ta saken til retten.

Ibrahimovic fikk gult kort etter situasjonen, og tidlig i andre omgang ble svensken utvist etter en takling på Aleksandar Kolarov.

Inter-trener Antonio Conte tonet ned hendelsen etter kampen.

– For å være ærlig, jeg har vært spiller selv, så jeg vet at temperaturen er høy under kamp og at situasjoner kan oppsto hvor du blir sint. Det viktigste er å kontrollere det.

– Det var fint å se Romelu så konsentrert og fokusert. Ibra har mentaliteten til en vinner, en kriger, og jeg synes Romelu er i ferd med å vokse på det området. Jeg kan bare være glad når jeg ser ham fyrt opp, sier Conte ifølge nettstedet football-italia.

Heller ikke AC Milans trener Stefano Pioli ville fyre oppunder feiden.

– De er store og stygge begge to. Jeg vet ikke hva de sa til hverandre, men det er slikt som skjer. Vi må se framover og tenke på neste kamp.

Nettopp Zlatan Ibrahimovic sendte Milan i ledelsen før han ble utvist, men Romelu Lukaku utlignet på straffe før Christian Eriksen avgjorde kampen og sendte Inter til semifinale med et flott frispark syv minutter på overtid.

Den må imidlertid Lukaku bivåne fra sofaen. Han må stå over semifinalen etter også å ha fått gult kort i sammenstøtet med Zlatan.

Jens Petter Hauge tilbrakte hele kampen på benken.