RADIO: Nate blir radiovert på NRK P3
RADIO: Nate blir radiovert på NRK P3 Foto: Espen Solli

Blir NRK-profil

GOD KVELD NORGE (TV 2): Nate Kahungu skal lede P3s nye musikksatsning.

Nathan Kahungu (24) ble for alvor kjent da han danset seg til finale i fjorårets «Skal vi danse» sammen med dansepartner Helene Spilling.

Kahungu har vært åpen om sin kjærlighet til musikk. Nå avslører P3 at han 24-åringen skal lede P3s nye satsning, det skriver de på sine nettsider.

– Det er utrolig gøy. Det er drømmejobben, og det blir et helt nytt univers. Det blir mye norsk og internasjonal musikk, og jeg gleder meg, forteller en svært fornøyd ung mann.

Sammen på laget har han fått med seg P3-profil Arianrhod «Arian» Engebø (26) fra Førde. Hun har vært programleder i P3 i over tre år. I 2020 ble hun nominert til prisen for årets programleder.

– Jeg blir «blessed» med partnerne mine. Først med Helene og så Arian. Det er utrolig deilig å få jobbe med en som har så god erfaring, sier han.

Programmet skal på luften allerede førstkommende mandag, og har fått navnet «StudioP3». Det nye musikkonseptet skal ifølge programlederne ha et tydelig fokus, nemlig å formidle norsk musikk.

– Dette er helt nytt for meg, og jeg gleder meg til å snakke med artister og fremme musikk. Det er jo det jeg brenner for, avslutter Kahungu.

Relatert