AKTUELL FOR GODSET: John Arne Riise har vært i Flint som hovedtrener siden november 2019. Nå kan han ende opp som G19-trener i Strømsgodset.
AKTUELL FOR GODSET: John Arne Riise har vært i Flint som hovedtrener siden november 2019. Nå kan han ende opp som G19-trener i Strømsgodset.

Riise kan bli Ødegaard-erstatter i Strømsgodset

John Arne Riise i finaleheatet blant kandidatene som kan bli ny G19-trener.

John Arne Riise var aldri i nærheten av noen finale i Farmen Kjendis, men nå er han i hvert fall i finalerunden om å bli ny G19-trener i Strømsgodset.

Etter det TV 2 kjenner til er han én av tre gjenværende kandidater til å overta jobben Hans Erik Ødegaard hadde fram til han i forrige måned ble presentert som ny hovedtrener i Sandefjord.

Strømsgodset har gjennomført flere intervjuer med de aktuelle trenerkandidatene, som også skal lede G19-laget under en trening kommende uke før avgjørelsen tas.

HADDE JOBBEN TIDLIGERE: Pappaen til Martin, Hans Erik Ødegaard, er nå blitt hovedtrener i Sandefjord.
HADDE JOBBEN TIDLIGERE: Pappaen til Martin, Hans Erik Ødegaard, er nå blitt hovedtrener i Sandefjord. Foto: Vegard Wivestad Grøtt

– Jeg kan bekrefte at Riise er en av mange gode søkere til den jobben, sier media- og kommunikasjonssjef Magne Jordan Nilsen.

Det er utviklingssjef Harald Johannessen som leder prosessen med å finne ny G19-trener i Strømsgodset. Han har foreløpig ikke besvart TV 2s henvendelser.

Riise har vært ansatt som hovedtrener i 3. divisjonsklubben Flint siden november 2019, men sesongen kom aldri i gang på grunn av koronapandemien.

I november 2020 valgte han og klubben å forlenge kontrakten.

– Vi har vært svært imponert over jobben John Arne har gjort i denne vanskelige perioden ovenfor sin spillergruppe. Måten han har stått på, fulgt opp og motivert spillerne sine i en tøff hverdag står det virkelig respekt av, sa sportslig leder Espen Røkås til klubbens hjemmeside da.

Når TV 2 kontakter ham i forbindelse med Riises mulige Godset-jobb, svarer Røkås slik:

– Da tror jeg at jeg er nødt til å svare ingen kommentar.

John Arne Riise har foreløpig ikke besvart TV 2s henvendelser.

TV 2 oppdaterer saken.

Relatert