FRA LONDON TIL MANCHESTER: Maria Thorisdottir er klar for Manchester United.
FRA LONDON TIL MANCHESTER: Maria Thorisdottir er klar for Manchester United. Foto: Berit Roald

Thorisdottir klar for Manchester United

Det bekrefter klubben fredag.

Fotballprofilen Maria Thorisdottir (27) skifter klubb fra Chelsea til Manchester United i den engelske superligaen. Hun har undertegnet en 2,5-årskontrakt.

Det opplyser United på sin Twitter-konto.

«Si hallo til vår nyeste rekruttering», skriver klubben sammen med et bilde med Thorisdottirs navn.

Den norske landslagsstopperen har spilt for Chelsea de siste fire sesongene, men det er blitt dårlig med spilletid, særlig i inneværende sesong. Dermed var ikke en overgang veldig overraskende.

– Det føles stort! Kjempe fornøyd med at avtalen gikk i boks dette vinduet her. Det er en av de største klubbene i verden, så det er klart jeg er glad og stolt, sier den nye United-spilleren til TV 2.

– Hvorfor velger du å bytte klubb?

– Det er ingen hemmelighet at jeg har fått lite spilletid denne sesongen. Da United kom på banen og Chelsea lot meg gå, da var valget enkelt. Jeg trenger spilletid og en ny start. Nå ser jeg frem til å ta på meg United-drakten.

Nettopp Chelsea og United ligger på toppen av superligatabellen med 26 poeng hver.

– United har i løpet av 2 år hatt en enorm utvikling. De satser stort, og jeg har stor tro på Casey og hennes team. De ønsker å kjempe i toppen og kvalifisere seg for CL, noe jeg har lyst å vær en del av. De har et ungt lag med en lys fremtid, sier Thorisdottir til TV 2.

(©NTB)