UTSATT: Daniel Craig må pent la findressen henge i skapet i ni måneder til.
UTSATT: Daniel Craig må pent la findressen henge i skapet i ni måneder til. Foto: Michael Sohn / AP / NTB

Premiere korona-utsettes for tredje gang

Den nye James Bond-filmen «No Time To Die» skulle i utgangspunktet komme på kino i april 2020. Nå blir premieren utsatt for tredje gang.

Det er knyttet stor spenning opp mot den nye James Bond-filmen «No Time To Die», som blant annet har blitt spilt inn i Norge.

Flere av action-sekvensene er skutt i Nittedal, noe som også var med i traileren til filmen.

Filmen skulle i utgangspunktet ha premiere i Norge den 3. april 2020. Så ble den på grunn av pandemien utsatt til oktober 2020, og videre utsatt til april 2021.

Nå ser det altså ut til at fans av den britiske spionen må vente enda litt til.

Den offisielle James Bond-kontoen på Twitter skriver natt til fredag at enda en ny premieredato er satt. 08. oktober 2021. Hvorvidt dette er datoen vi vil få se filmen i Norge er ikke kjent.

Ifølge Variety har filmen et budsjett på 1,8 milliarder kroner, og de er avhengige av at filmen blir godt sett internasjonalt.

Tidenes lengste Bond-film

Filmen blir den 25. i rekken, siden den første bond-filmen «Dr. No» kom i 1963. En ting som skiller seg ut med filmen er at den kommer til å bli den lengste Bond-filmen noensinne.

Regissør Cary Joji Fukunaga har ikke vært overivrig med klippesaksa. Filmen varer faktisk i 163 minutter.

I de siste fire filmene er det den britiske skuespilleren Daniel Craig som har fått æren av å kjøre verden rundt i blankpolerte Aston Martin-biler iført sorte dress.

Historisk bond-låt

Det er kjent at at Billie Eilish (18) går i fotsporene til artister som Paul McCartney, Adele, Tina Turner og Madonna som alle har sunget tittellåten til tidligere James Bond-filmer.

Sangen ble også fremført på Oscar-utdelingen i 2020, men da hadde vel få tenkt seg at en pandemi stod på trappene.

Norske A-ha sang tittellåten til Bond-filmen The Living Daylights som kom ut i 1987.

Relatert