Kjøpte ny leilighet på grunn av hunden Bjarne – kun 50 meter unna den gamle

Hunden til tv-profil Niklas Baarli og psykolog Benjamin Silseth har både manager og egen Instagram-profil.

Nå er det kjendiser som skal sitte i sofaen å se på tv, mens vi ser på at de ser på tv. Seersuksessen fra NRK «Sofa» er tilbake på TV 2.

En av de vi skal blir bedre kjent med har flere tusen følgere på Instagram, er med i reklamefilmer og har egen manager som planlegger fremtiden.

De stolte hundeierne Niklas Baarli og Benjamin Silseth greier knapt å sitte stille i God morgen Norge når de introduserer Bjarne.

– Se på han da! Det er jo så mye å være stolt av, utbryter Niklas mens Benjamin fortsetter og sier:

– Det er jo noe med de øynene der, man blir jo bare dratt inn i dem.

Se hele intervjuet øverst i saken!

Takker Vita og Wanda for suksessen

Bjarne, som er en doodle poodle, kom inn i livet til Baarli og Silseth for åtte år siden og har, ifølge eierne, hatt en smittende personlighet og vært totalt uredd siden han var en valp.

– Da han møtte våre gode venner Vita og Wanda første gang utbrøt de: «Han må ha en instagram profil, han er en stjerne», forteller en stolt Benjamin Silseth.

Sparer til eget hundehus

Etter møtet med tvillingene, begynte ballen å rulle. Nå er han med i en kampanje for Coop, han har fått sin egen manager og influenserlivet i gang.

– Vi har ikke lagt klare karriereplaner, forteller Niklas, men avslører at Bjarne sparer til eget hundehus når han blir stor.

Nytt hundehus kan komme godt med, for Niklas og Benjamin har akkurat kjøpt seg ny leilighet – kun 50 meter unna der de bor i dag. Rett og slett fordi Bjarne skal få det bedre.

– Vi byttet leilighet nesten bare for Bjarne sin skyld. Den nye leiligheten er helt lik den gamle, men den har hage og da får Bjarne gress under potene om sommeren, forklarer Niklas.

Pandemien tar på forholdet

Paret har vært sammen i ni år og har med årene blitt godt kjent.

I starten av pandemien da landet stengte ned var alt fantastisk og gutta greide å nyte tiden sammen. Nå derimot, går de av og til går tomme for samtaleemner, og de har begynt å spille spill på kveldstid for å ikke bare se på tv.

Men de kjenner likevel på at de av og til går hverandre på nervene.

FAMILIENS STORE STJERNE : Benjamin Silseth og Niklas Baarli viser stolt frem hunden deres Bjarne,
FAMILIENS STORE STJERNE : Benjamin Silseth og Niklas Baarli viser stolt frem hunden deres Bjarne, Foto: God morgen Norge

– De siste månedene merker man at man får kortere og kortere lunte. Det skal ikke mer til enn at Benjamin legger kniven i feil skuff før jeg klikker, avslører Niklas og fortsetter:

– Benjamin begynner i ny jobb som psykolog i dag og det feiret vi med Champagne. Nå kommer vi ikke lenger til og gå så mye oppå hverandre.

Torsdag var det premiere på «Sofa» på TV 2. Gjennom ti episoder skal vi være «flue på veggen» hjemme hos kjente fjes når de fra sofaen skal dele sine TV-opplevelser.

Relatert