Drakk seg full på kjempehytta: – En herlig fest!

GOD KVELD NORGE (TV 2): Espen Thoresen tok med seg spritflaska på kjempehytta, og hadde det han beskriver som en «herlig fest» natta før tvekamp.

På fredag kunne God kveld Norge fortelle om den nye spritbanden på Farmen kjendis, og hvordan de lurte til seg en helflaske med hjemmebrent på gården.

Da Espen Thoresen gjester studio med Marte og Niklas, avslører han at han tok med seg spritflaska på kjempehytta etter at John Arne Riise valgte ham som andrekjempe i søndagens program.

– Det jeg har i sekken er en flaske brennevin, og jeg har nesten all maten. Min gode venn John Arne begynte å kikke i alle posene. Jeg tror han fikk med seg noe gryn og et eple. Jeg hadde med meg eggene, kaffen, melken, forteller en meget fornøyd Thoresen.

God og full

I episoden kan vi se at Thoresen forklarer hvordan han tok poser med mat basert på vekten, mens Riise ser litt nøyere på produktene. Det var tydeligvis et sjakktrekk av førstnevnte.

– Jeg hadde med nesten all maten, og en flaske brennevin - så jeg hadde en herlig fest! Du er ganske lei av folk etter å ha bodd så tett, så det var så fint det. Jeg var god og full, sier Thoresen og ler høyt.

På kvelden får Thoresen besøk av Eli Kari Gjengedal, og hun får også ta del i festlighetene.

– Jeg ror ut for å møte Espen, og han har klar masse pølse og kaffe. Han var ekstremt raus med meg. Han serverte kaffe og den var full av sprit. Han hadde laget en skikkelig god kaffedoktor, sier Gjengedal til God kveld Norge.

KOSTE SEG: Thoresen var raus med Gjengedal da hun kom på besøk.
KOSTE SEG: Thoresen var raus med Gjengedal da hun kom på besøk. Foto: Espen Solli

Forspist og i bakrus

Hun beskriver at de hadde det svært festlig den korte tiden hun var på besøk, og at hun hadde gjort akkurat det samme selv. Da hun dro tilbake fikk hun til og med ta meg seg litt mat til de andre.

– Jeg hadde med masse pølse tilbake til de andre da jeg dro, og vi koste oss veldig, minnes værmelderen.

Dagen derpå, og rett før tvekamp, følte ikke Thoresen seg like bra.

– Jeg var nesten forspist og i bakrus, ha-ha! Det var så morsomt, sier han.

Han måtte til og med legge seg litt nedpå.

– Jeg sov middag fordi jeg hadde så mye mat. Da jeg våknet, var det en som rodde ut til hytta til John Arne med mer mat, ler radioprofilen, som har hatt en konflikt med Riise gående hele uka.

TV 2 har tidligere kommentert stjelingen av spritflaska.

– Vi hadde en mistanke om at knusingen av flasken var spill for galleriet, men vi involverer oss ikke i hvordan deltagerne velger å løse ukesoppdrag. De lurer ikke produksjonen hvis de stjeler fra ukesoppdraget, de lurer mentor og risikerer å få ukesoppdraget underkjent, sier programredaktør Kathrine Haldorsen.

Relatert