PÅ REISEFOT: Artist Madonna har flydd til fire land på de tre siste ukene.
PÅ REISEFOT: Artist Madonna har flydd til fire land på de tre siste ukene. Foto: Eduardo Munoz

Madonna trosser reiserestriksjoner - reiser verden rundt

GOD KVELD NORGE (TV 2): Artist Madonna (62) har vært på reisefot i tre uker og skal ha flydd til fire land til tross for reiserestriksjoner nå under koronapandemien.

Madonna har ikke lagt skjul på at hun er på reisefot, og har den siste tiden delt flere bilder og videoer på sin Instagram-profil.

Dette til tross for at det er reiserestriksjoner på grunn av den pågående koronapandemien.

Ifølge Metro skal Madonna ha reist til London, Malawi og Kenya på bare de tre siste ukene.

Har flydd til fire land

62-åringen startet reisen i desember fra Los Angeles og videre til London. Så skal hun ha fortsatt reisen videre til Malawi og Kenya, i Afrika, tidlig i januar.

På veien dit skal hun også ifølge The Sun ha hatt et stoppested i Egypt før hun landet i Malawi.

USA skal ha frarådet reiser til Storbritannia etter 28. desember - Madonna skal ha flydd dit før denne anbefalingen kom. Den 20. desember skal London og deler av Sørøst-England ha hatt strenge begrensninger på grunn av smitteøkning.

Da Madonna delte en video fra flyturen med avreise fra England var fritidsreiser til utenlandet forbudt.

Popsangeren er ikke alene på reise og har reist sammen med sin kjæreste og danser, Ahlmalik Williams og fire av barna hennes: David Banda (15), Mercy James (14) og tvillingene Estere og Stella (8).

Hennes sønn Rocco (20) skal senere ha blitt med gruppen på reisen da de dro til Malawi. Ut fra hennes bilder og Instagram-historier befinner de seg nå i Kenya.

Må vise til negativ korona-test

På Instagram skriver Madonna blant annet ved en av videoene hun har publisert at de har besøkt stedet hennes sønn David opprinnelig er fra.

– Tar opp kontakten igjen med David sin far og familie, skriver Madonna på Instagram.

I videoen på Instagram er de i Lipunga i Malawi.

De har også besøkt Samburu-stammen i Kenya, nomadiske krigere, som opptrådde for dem og fortalte historier.

Ifølge kilder som er nær artisten skal både Madonna selv og resten av reisefølget ha tatt korona-tester regelmessig gjennom hele turen sin.

Man må også kunne vise til en negativ korona-test innen ti dager før man ankommer Malawi. I Kenya må man også ha en negativ korona-test som er tatt maksimum 96 timer før avreise.

Relatert