OPPGITT: Scott Parker mener Fulham burde blitt informert om Tottenham-kampen på et tidligere tidspunkt.
OPPGITT: Scott Parker mener Fulham burde blitt informert om Tottenham-kampen på et tidligere tidspunkt. Foto: Paul Childs

Premier League-manager freser etter «skandaløs» endring

Fulhams Scott Parker er mildt sagt lite fornøyd med kampendringene i siste liten.

Mandag informerte Premier League om at Tottenhams kamp mot Aston Villa onsdag er utsatt på grunn av koronautbruddet i Birmingham-klubben.

Men Tottenham får ikke fri. I stedet skal José Mourinhos mannskap møte Fulham. Den kampen skulle egentlig vært spilt 30. desember, men ble utsatt etter koronasmitte i Fulham-troppen.

Manager Scott Parker liker svært dårlig endringene som ble gjort i siste liten.

– Muligheten dukket opp lørdag ettermiddag, men jeg trodde ikke det var realistisk. Så fikk jeg beskjed mandag klokken 9.30 om at vi måtte erstatte Villa. Jeg er normalt den siste som syter og klager, men det som skjedde nå, er skandaløst, raser Fulham-sjefen.

– Det handler ikke om kampen. Jeg aksepterer at vi må spille, men det er beskjeden. Folkene som tar disse avgjørelsene, forstår ikke, legger han til.

Parker mener Fulham kunne fått beskjed allerede i forrige uke. Han mønstret et av sine beste mannskap i lørdagens FA-cupkamp borte mot Queens Park Rangers i visshet om at laget ikke skulle spille igjen på en uke.

Men Tottenham-kampen kommer bare fire dager etter at Fulham slo QPR etter ekstraomganger.

– Aston Villa mønstret et U23-lag i cupen. Det var derfor sannsynlig at kampen mot Spurs ville bli utsatt gitt det veldokumenterte koronautbruddet. Fortell oss at vi skal spille. Vær proaktiv. Det ville ikke vært et problem om vi hadde fått beskjed forrige torsdag, sier Parker.

Tottenham-manager Mourinho har ingen sympati med Fulham-manageren.

– Er du seriøs? De har 48 timer til å forberede seg til kampen. Da vi fikk beskjed om at Fulham-kampen 30. desember var utsatt var det kun to timer til kampstart, sier Mourinho.