UT MOT FORBUNDET: Caroline Graham Hansen er på plass i Madrid, men får ikke spille kamp. Nå er den norske landslagsstjernen misfornøyd med at Barcelona måtte reise til hovedstaden.
UT MOT FORBUNDET: Caroline Graham Hansen er på plass i Madrid, men får ikke spille kamp. Nå er den norske landslagsstjernen misfornøyd med at Barcelona måtte reise til hovedstaden. Foto: NTB / Bildbyrån

Graham Hansen tordner etter snøkaos – føler seg satt i livsfare

Barcelona-kamp avlyst, men laget var allerede på plass i snødekte Madrid. Det får Caroline Graham Hansen (25) til å rase mot Det spanske fotballforbundet.

Snøstorm i Madrid har skapt kaos i den spanske hovedstaden lørdag.

Barcelonas kvinnelag skulle møtt Madrid, men på grunn av snøkaoset har kampen blitt avlyst. Den beskjeden kom sent fredag kveld.

Da var imidlertid Barcelona allerede på plass med den norske landslagsstjernen Caroline Graham Hansen og resten av laget.

Graham Hansen raser nå mot Det spanske fotballforbundet for at kampen ikke ble avlyst tidligere.

– Som nordmann kan jeg ikke forstå hvordan det spanske forbundet følte det var trygt å sende et lag gjennom fjellene når væremeldingen viser gul og oransje farenivå på grunn av stormen som gjør gjennom det sentrale Spania, skriver Barcelona-spilleren i sosiale medier.

– Det er blindt å ignorere vår livsfare, bare for kanskje å kunne spille en kamp i dag. Den kampen ville være umulig å spille på grunn av snømengden som har falt gjennom natten, fortsetter hun.

Graham Hansen mener hun ikke kunne se at det ville være mulig å fjerne alle snøen fra en bane uten undervarme i tide til kampsport.

– Vær så snill, start kommunikasjonen med oss som likeverdige og ikke mindreverdige. Vi fortjener bedre. Sporten vår fortjener bedre, skriver hun.

Flere andre Barcelona-spillere har også tatt til sosiale medier for å uttrykke sin misnøye med Det spanske fotballforbundet.

La Liga-kampen mellom Atlético Madrid og Athletic er også utsatt.

Stormen har fått navnet Filomena, og snømengdene i Madrid er det meste man har sett på 40-50 år, ifølge avisen El Pais.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters har tusenvis av bilister blitt stående på blokkerte veier. Fredag kveld måtte Real Madrid vente fire timer på å fly til Pamplona før lørdagens kamp mot Osasuna.

Lørdag ble også flyplassen i Madrid stengt.

Relatert