VIKTIG BRIKKE: Omar Elabdellaoui er visekaptein på landslaget og står med 49 landskamper for Norge.
VIKTIG BRIKKE: Omar Elabdellaoui er visekaptein på landslaget og står med 49 landskamper for Norge. Foto: Ørn E. Borgen

Solbakken: – Omar er ved godt mot

Snakket med landslagsbacken etter fyrverkeriulykken.

Landslagssjef Ståle Solbakken bekrefter at han har snakket med Omar Elabdellaoui etter fyrverkeriulykken som rammet 29-åringen nyttårsaften.

– Han er ved godt mot, det går etter omstendighetene fint, men dette må ta den tid det tar. Vi snakket mest om viktigheten av null stress i forhold til fotball, og så er det Omar, legene og klubben som kjører info til dere, opplyser Solbakken i en SMS til TV 2.

Elabdellaoui selv kom med sin første oppdatering onsdag kveld via Instagram:

– Jeg skulle bare ha det hyggelig med mine barn og kone da ulykken skjedde. Jeg vet at dere kan ha vært bekymret for meg, men noen ganger setter Gud oss på prøve. Jeg tror jeg vil bestå denne testen, takket være deres bønner, skrev landslagsbacken.

Han skadet både den ene hånda og øynene i ulykken, og det er uvisst i hvilken grad synet eventuelt vil påvirkes i tida framover.

Men Elabdellaoui forteller om medisinsk framgang.

– Jeg blir bedre. Jeg får utmerket og profesjonell behandling fra det medisinske teamet mitt, og jeg gjør framgang hver dag. Vi står fortsatt overfor noen utfordringer, men jeg kommer sterkere tilbake. Det lover jeg. Fortsett å ha meg i tankene og bønnene dine, skriver Elabdellaoui.

Relatert