OMSVERMET: Max Verstappen har hatt et hektisk liv utenfor racerbanen de siste årene.
OMSVERMET: Max Verstappen har hatt et hektisk liv utenfor racerbanen de siste årene. Foto: Yong Teck Lim

To måneder etter bruddet fant han lykken med rivalens eks-kjæreste

Det går fort i svingene med Max Verstappen.

Det er ikke bare på racerbanen formel 1-stjernen Max Verstappen (23) gjør seg bemerket. Han har fått rykte på seg å være en skikkelig playboy med stadig nye flørter på gang. De siste årene har Verstappen datet en rekke Instagram-modeller, idrettsstjerner og kjente bloggere.

I oktober bekreftet han at forholdet til den tyske studenten Dilara Sanlik var over. 23-åringen ønsket ikke å utdype hvorfor.

Nå har han funnet lykken med ni år eldre Kelly Piquet (32). Paret offentliggjorde forholdet på nyttårsaften.

Både Verstappen og Piquet la ut hvert sitt bilde på Instagram.

«Kjærlighet er det som får verden til å gå rundt. Godt nytt år og masse kjærlighet», skrev brasilianske Piquet.

«Godt nytt år. La oss gjøre 2021 til et år vi vil huske på mange måter. Jeg ønsker dere suksess, kjærlighet og lykke – jeg har funnet min», skrev Verstappen.

Formel 1-sjåførens nye flamme er godt kjent i miljøet. Hennes far er Nelson Piquet, som vant VM-tittelen i 1981, 1983 og 1987.

Fra før har Piquet lille Penelope (1,5 år) sammen med en annen formel-1-fører, russiske Daniil Kvyat. I desember 2019 ble det slutt mellom paret.

Kvyat og Verstappen har en forhistorie også på racerbanen. I 2016 overtok Verstappen plassen til Kvyat i Red Bull-laget etter at russeren krasjet med førstefører Sebastian Vettel i Russland Grand Prix. Kvyat fortsatte karrieren i Toro Rosso.