Omar Elabdellaoui ble skadet av av fyrverkeri på nyttårsaften.
Omar Elabdellaoui ble skadet av av fyrverkeri på nyttårsaften. Foto: Håkon Mosvold Larsen

Klubben vil saksøke ambulansearbeider – Hevder Omar sa nei

Ifølge det tyrkiske mediet Hurriyet ønsker ikke Omar Elabdellaoui at Galatasaray skal saksøke ambulansearbeideren som spredte bildet av ham i sosiale medier.

Galatasarays visepresident Abdurrahim Albayrak gjorde det klart at klubben ville gå til sak mot ambulansearbeideren som spredte bilde av Omar Elabdellaoui etter at han ble skadet av fyrverkeri på nyttårsaften.

– En ambulanseansatt på stedet tok bilder og delte dem i sosiale medier. Det er synd og skam, sa visepresidenten etter ulykken – og fortsatte:

– Denne personen (Elabdellaoui) har tre barn, og Galatasaray har 30 millioner fans. Vår venn er elsket av tusenvis av mennesker, familie og venner i dette landet. Hva slags samvittighet ligger bak et slikt bilde? Det er en skam, er det ikke?

Elabdellaoui skal ha blitt informert om det lekkede bildet av besøkende på sykehuset fredag. Han skal også ha fått informasjon om at klubben hans ønsker å gå til sak.

Hurriyet hevder at den norske landslagsspilleren ikke ønsker at ambulansearbeideren saksøkes.

– Nei, ikke gjør det. Familien hans vil bli skadet, skal Elabdellaoui ha sagt.

Hurriyet har også kommet med flere detaljer rundt ulykken. Ifølge det tyrkiske mediet skal Elabdellaoui først ha blitt fraktet til sykehuset Bahçelievler Medical Park, men blitt overført til Liv Hospital Ulus etter de første kontrollene på grunn av skadeomfanget.

TV 2 har forsøkt å komme i kontakt med Elabdellaoui sin agent Mikail Adampour uten å lykkes.

Relatert