– Utvilsomt vår beste spiller denne sesongen

Sander Berge måtte ut med skade allerede etter seks minutter mot Manchester United. Chris Wilder omtaler Berge som sin beste spiller.

Sheffield United - Manchester United 2-3

Like etter at Sheffield United hadde fått en drømmestart mot Manchester United torsdag kveld la Sander Berge seg ned på sidelinjen. Da var det kun gått seks minutter av kampen.

Berge holdt seg til baksiden av låret med det som så ut som en strekk. Sheffield Uniteds medisinske apparat gjorde en sjekk og det tok ikke lang tid før konklusjonen var at nordmannen ikke kunne fortsette.

Det er foreløpig uvisst hvor lenge Berge, som har vært fast inventar på Chris Wilders lag, vil være ute med skade.

– Å miste Sander var et hardt slag for oss. Han har utvilsomt vært vår beste spiller denne sesongen, så vi måtte stokke om, sier Wilder til TV 2 etter kampen.

– Hvor alvorlig er skaden?

– Jeg vet ikke enda. Vi vil undersøke ham nå og i morgen tidlig, men det var nok til at han måtte byttes ut. Han startet kampen godt, og som jeg sa er han en viktig spiller. Å miste en viktig spiller er skuffende, svarer Sheffield United-manageren.

Torsdagens tap var sesongens tolvte for Wilder og Sheffield United. Så langt denne sesongen har det kun blitt én uavgjort, og klubben ligger dermed nederst på tabellen med sitt ene poeng. Det er seks poeng opp til West Bromwich på plassen over og ni poeng til trygg plass.

– Har dere troen på at dere skal klare å berge plassen?

– Vi må ha troen. Har jeg ikke det, kan vi pakke sammen og dra hjem. Vi har fortsatt litt kampvilje. Luken har blitt større, som er skuffende, for vi har gjort nok til å kunne lukke den de tre-fire siste kampene. Utfordringen blir å tette luken de neste to-tre kampene, sier Wilder.

Relatert