KJENDISDATTER: Iris Law har en over gjennomsnittet kjent familie.
KJENDISDATTER: Iris Law har en over gjennomsnittet kjent familie. Foto: Instagram / @irislaw

Ser du hvem denne modellen er datteren til?

GOD KVELD NORGE (TV 2): Iris Law (20) er datter til en av verdens mest kjente skuespillere.

Iris Law er har over 350.000 følgere på Instagram og gjør for tiden stor karriere som modell, kanskje ikke så rart når du er datter av en av verdens største skuespillere?

Iris Law er nemlig datter til Jude Law (40), kjent fra filmer som «The Holiday», «Sherlock Holmes» og «Cold Mountain», for å nevne noen.

20-åringen har en lovende karriere som modell og frontet merker som Marc Jacobs, Miu Miu og Burberry. Hun har også vært å se på coveret til Vogue, et av verdens største motemagasiner.

Vanlig oppvekskt

Iris Law har også en rimelig kjent mor, Sadie Frost (55). Frost er kjent som skuespiller, produsent og motedesigner og var gift med Jude Law fra 1997 til 2003. Sammen fikk paret tre barn, Rafforty, Iris og Rudy Law.

Iris har tidligere snakket om oppveksten med kjente foreldre og hvordan hun takler at hun nå selv begynner å få et kjent navn.

Jude Law er et kjent navn i Hollywood.
Jude Law er et kjent navn i Hollywood. Foto: ddp

«Foreldrene mine var ikke rock' n 'roll da jeg vokste opp, de var bare foreldrene mine. Alles foreldre var rock'n 'roll da de var små. Det er ikke en rar ting», fortalte hun i et intervju med ES Magazine.

Modellen har i følge flere amerikanske medier datet 22 år gamle Jyrrel Roberts fra England siden 2018.

Relatert