«MASKORAMA»: Hvem gjemmer seg i kostymene? Lørdag skal de ulike kjendisene i kostymene opptre igjen, og en ny person må til slutt avsløre sin identitet.
«MASKORAMA»: Hvem gjemmer seg i kostymene? Lørdag skal de ulike kjendisene i kostymene opptre igjen, og en ny person må til slutt avsløre sin identitet. Foto: Julia Naglestad / NRK

Disse tror de utslåtte «Maskorama»-deltakerne gjemmer seg i kostymene

GOD KVELD NORGE (TV 2): Lørdag kveld er det klart for en ny runde med NRK-programmet «Maskorama». Nå svarer de tidligere deltakerne på hvem de tror gjemmer seg under kostymene.

Ingen av deltakerne i NRK-programmet «Maskorama» vet, eller har sett, hvem de andre deltakerne er. Deres identitet blir godt bevart gjennom hele programmet.

Lørdag skal «elgen», «ravnen», «vikingen» og «trollet» nok en gang på scenen for å opptre og gi seerne flere hint om hvem de kan være.

God kveld Norge har tatt en prat med de tidligere deltakerne for å høre hvem de tror skjuler seg bak de forskjellige maskene.

Puddelen - Mia Gundersen (59):

Skuespiller og den godt kjente dommeren i Norske talenter, Mia Gundersen, har gjort seg noen tanker om hvem som kan ha stått på scenen sammen med henne.

PUDDELEN: Mia Gundersen tror hun vet noen av kjendisene som skjuler seg inni kostymene.
PUDDELEN: Mia Gundersen tror hun vet noen av kjendisene som skjuler seg inni kostymene. Foto: Julia Naglestad / NRK

– Jeg er sikker på at elgen er Marcus Bailey og at ravnen muligens er Anne Rimmen, sier Gundersen.

Hun forteller at hun ikke har peiling på hvem som er vikingen, men har en liten anelse om hvem det søte trollet kan være.

I episode 3 måtte Puddelen, Gundersen, ta av maska og vise sitt ansikt. Hun fikk bare opptre to ganger ettersom hun i episode to satt i karantene.

– Kan trollet være Ulrikke (Brandstorp) tro? spør Gundersen undrende.

Gundersen er ikke alene om å tro at det er årets MGP-vinner som skjuler seg bak trollet. Under lørdagens sending dukker Brandstorp imidlertid opp på scenen, uten maske.

De fire gjenværende deltakerne skal nemlig synge duetter med tidligere Stjernekamp-deltakere, og Brandstorp blir derfor å se på scenen sammen med «Vikingen», skriver NRK.

Enhjørningen - Inger Lise Rypdal (70):

Sanger Inger Lise Rypdal er veldig usikker på hvem de siste deltakerne i Maskorama er.

– Jeg aner rett og slett ikke, sier hun.

Likevel har hun vært innom flere navn, men så fort det kommer et nytt hint blir hun usikker igjen.

Hun tror at det kun er trollet av dem som er igjen som faktisk er en sanger, og har tippet ulike navn på unge sangerinner i 20-30-årene.

PRINSESSE? Flere trodde det var prinsesse Märtha Louise som gjemte seg inni enhjørningen - det var Inger Lise Rypdal.
PRINSESSE? Flere trodde det var prinsesse Märtha Louise som gjemte seg inni enhjørningen - det var Inger Lise Rypdal. Foto: Julia Naglestad / NRK

– Jeg vet mange har tippet Ulrikke (Brandstorp), men i går så jeg at hun var med andre folk på noe julegreier, og på fredager er det generalprøve, sier Rypdal og fortsetter:

– Så tenkte jeg på om det var Ingeborg (Walther) I Stjernekamp. Lisa Børud har jeg også tenkt på, men jeg aner ikke om det stemmer.

Elgen er hun også usikker på, men hun tror det kan være en komiker som kan synge sanger som ikke er for vanskelige.

Artisten selv ble sjokket da hun fikk vite at Mia Gundersen var puddelen.

– Jeg kjenner henne, men ante ikke at det var henne! Jeg kjente ikke igjen stemmen, sier Rypdal til God kveld Norge.

Hun synes det har vært spennende å være med, men innrømmer at det er utrolig varmt inni kostymet og vanskelig å trekke pusten for å synge ettersom de synger live.

70-åringen måtte ta av masken i fjerde episode og før den tid var det flere som spekulerte i om enhjørningen var selveste prinsesse Märtha Louise.

– Det er morsomt. Märtha Louise kan jo synge litt da, men jeg tror ikke alltid folk hører. De ser figuren og tar hintene og hører litt på sangen, sier Rypdal.

Gaupa - Susann Goksør Bjerkrheim (50):

Tidligere håndballspiller Susann Goksør Bjerkrheim trodde hun hadde kontroll på hvem elgen var, men så kom det nye hint som gjorde henne usikker.

– Jeg var overbevist om at det var (Markus) Bailey, men så kom alle disse «heimebane»-hintene og ødela, sier Goksør Bjerkrheim til God kveld Norge.

Etter de nye hintene begynte hun å tenke mer på om elgen kunne være tidligere fotballspiller og skuespiller John Carew.

– Søstera hans er flink til å synge, men er han så flink? undrer hun og tror at det kan være mange kjente personer man ikke kommer på som er med i «Maskorama».

HINT: Susann Goksør Bjerkrheim tror flere ganger hun har gjettet riktig, men så kommer det et nytt hint som gjør at hun blir litt usikker igjen.
HINT: Susann Goksør Bjerkrheim tror flere ganger hun har gjettet riktig, men så kommer det et nytt hint som gjør at hun blir litt usikker igjen. Foto: Julia Naglestad / NRK

Ravnen er hun også usikker på og har vippet mellom om det kan være en håndballspiller eller en fotballspiller det er snakk om.

– Der var jeg også innom Suzann Pettersen en stund, men hun har ikke vært med i OL tror jeg, sier hun og legger til:

– De hintene kan av og til være litt misvisende også, man blir jo nysgjerrig!

Av de tidligere deltakerne har hun klart å gjette riktig to ganger: puddelen og enhjørningen.

– Mia hadde jeg mistanke om fra første program. Inger Lise var først fjernt, helt til siste program kom, sier Goksør Bjerkrheim.

Hun tror fordelen hennes var at hun stod ved siden av Mia på scenen i første program, og følte at puddelkostymet passet henne.

– Litt diva-aktig på en måte, forklarer 50-åringen.

Den tidligere håndballspilleren røyk ut i første episode og skulle gjerne vært med lenger.

– Det er litt kjedelig å ikke få gjort det flere ganger enn én, for det var morsomt, forteller hun.

Tidligere har hun kun sunget foran venner og familie, men aldri på en scene for så mange seere. Det har også vært noen nerver i forbindelse med showet.

– På generalprøven før sending glemte jeg en del i refrenget, men jeg liker å gjøre ting som er litt ut av komfortsonen, forteller Goksør Bjerkrheim.

Relatert