United-profil reagerer på PSG-spillernes oppførsel: – Det er ikke fotball

Mens Ole Gunnar Solskjær forteller at «Scott kunne gått ned da Neymar tok tak i hans edle deler».

Se sammendrag fra dramatikken på Old Trafford i vinduet øverst!

Rødt kort, VAR-marginer, brasiliansk samba, tverrliggertreff og enorme sjanser.

TØFFE TAK: Scott McTominay og Neymar i passiar onsdag kveld.
TØFFE TAK: Scott McTominay og Neymar i passiar onsdag kveld. Foto: Phil Noble/Reuters

Onsdagens Champions League-drama mellom Manchester United og PSG inneholdt det aller meste, men til slutt var det gjestene som stakk av med en 3-1-seier på Drømmenes Teater.

– Det er en grunn til at det er dårlig stemning i garderoben nå. Det var en vanskelig kamp, men jeg føler vi var det beste laget, sier Manchester United-profil Scott McTominay i et intervju etter kampslutt.

Deretter blir skotten spurt om PSG-spillerne faller for lett i oppgjøret, og svarer med tydelig mine.

– Det kan man se, for det er ikke fotball, sier 23-åringen.

På pressekonferansen etter kampslutt blir også Ole Gunnar Solskjær konfrontert med PSG-stjernenes oppførsel på Old Trafford-gresset.

– Jeg vil ikke kommentere motstanderens spillere. Kampen er over. Spillerne mine kjenner mine verdier og vet hva jeg ønsker fra dem. Scott kunne gått ned da Neymar tok tak i hans edle deler, men det gjorde han ikke.

– Hvor tøft er det nå?

– Skjebnen er i våre hender. Vi spiller mot et bra lag, men vi er i ferd med å bli et bedre lag selv også. Vi må være mer kliniske i store kamper. I dag var marginene mot oss, sier nordmannen.

Les mer om alle de dramatiske situasjonene og referat fra kampen her.

Solskjær til TV 2: – Vi er i en god posisjon

Nederlaget betyr at de røde djevlene er nødt til å ha med seg poeng fra bortekamp mot RB Leipzig i neste uke for å gå videre fra gruppen.

For etter å ha tatt initiativet i den svært tøffe gruppen gjennom 2-1-seier borte i Paris og hele 5-0 hjemme mot tyskerne, er de allikevel i fare for å ryke ut når en kamp gjenstår av høstens gruppespill.

– Vi drar til Leipzig for å kjempe om avansement, vi forventet ikke noe annet. Vi visste den siste kampen ville bli viktig. Selvfølgelig kan vi se tilbake på ting vi kunne gjort bedre, men dette er en tøff gruppe og det ville alltid handle om den siste kampen. Vi er i en god posisjon og vi skal være klare for tirsdag, sier Solskjær til TV 2 etter kampslutt.

Tirsdagens kamp ser du direkte på TV 2 Sport 1!

Vil ikke skylde på noen: – Vi ser på oss selv

I et intervju umiddelbart etter kampslutt strakk Solskjær armene i været og innrømmet at han kunne byttet Fred, som ble utvist etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort rundt 20 minutter før slutt. Valget om å beholde brasilianeren på gresset blir selvsagt også tema når nordmannen møter avisjournalistene etter kamp.

– Fred spilte disiplinert i andre omgang og vi kan ikke skylde på ham etter en takling som det. Kanskje burde jeg byttet tidligere, men det var ingen grunn til å ta han av. Han var heldig som ble på banen i første omgang.

– Burde du ikke tatt av Fred når du så at PSG prøvde å provosere han?

– Du kan ikke si at de prøvde å provosere han. Han beholdt roen og var uheldig med dommerens avgjørelse. I ettertid ville det vært bedre med elleve mann, men sånn er det.

– Snakket du med Fred i pausen?

– Ja, vi ba ham være fornuftig og det synes jeg han var. Han dekker mye rom og gjorde det bra. Taklingen er ikke i nærheten av frispark. Det er en feil av dommeren, men det er en menneskelig feil. Jeg kan ikke klage på dommeren.

– Hvem har skylden for tapet? Du eller spillerne?

– Jeg synes vi spilte veldig bra og jeg skylder ikke på noen. Vi kunne gjort noe bedre, selvfølgelig, men det var hårfine marginer. Det er ingen «skylde-på-kultur» i dette laget. Vi ser på oss selv, sier Solskjær.

Neste kamp for Solskjær og Manchester United er borte mot West Ham lørdag. Den ser du på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo!

Relatert