ULOVLIG: Uten skjenkebevilling og med rundt 400 gjester i lokalene var rekken av lovbrudd lang for nattklubben - som ble stengt umiddelbart.
ULOVLIG: Uten skjenkebevilling og med rundt 400 gjester i lokalene var rekken av lovbrudd lang for nattklubben - som ble stengt umiddelbart. Foto: NYC Sheriff

Stengte ulovlig nattklubb med 400 gjester

Politiet i New York stanset en ulovlig fest med rundt 400 deltagere. – Ulovlig og kan føre til dødsfall, sier politiet.

Til tross for økende smitte i New York er det ikke alle som tar alvoret innover seg.

I helgen stengte politiet en ulovlig nattklubb på Manhattan i New York.

Sheriffen i New York opplyser at nesten 400 mennesker var inne i det tettpakkede lokalet.

Ikke bare var det et kraftig brudd på de strenge smittevernreglene i byen, men det var snakk om en rekke andre lovbrudd også.

Fire siktet

– Slik aktivitet er ikke bare ulovlig, men kan også føre til koronadødsfall, sier sheriff Joseph Fucito i New York City.

Nattklubben hadde heller ikke godkjent skjenkebevilling, men alkohollageret var fylt godt opp og gjestene kjøpte villig vekk.

Totalt ble fire personer siktet etter at politiet stengte nattklubben.

Dette er ikke den eneste festen politiet har stengt i millionbyen den siste tiden. De har måttet stenge både en ulovlig spritbar hvor det var 120 personer, samt en swingers-klubb i bydelen Queens med 80 gjester.

Kraftig smitteøkning

Smitten har økt kraftig i USA de siste ukene, noe som har tvunget flere amerikanske byer til å gjeninnføre strenge smitteverntiltak.

I New York ble skolene stengt for 1,1 millioner elever 19. november.

Selv om det fortsatt er økende smitte kom det i helgen melding om at enkelte av byens skoler og barnehager vil åpne igjen allerede mandag 7. desember, mens andre vil bruke lengre tid før de åpner.

Den siste uka er det i snitt registrert 2050 smittede i New York.

Relatert