MYSTISKE PAKKER: Pakker med det politiet tror kan være hasj ligger på asfalten nær stedet der det ble avfyrt skudd på Grünerløkka i Oslo lørdag kveld.
MYSTISKE PAKKER: Pakker med det politiet tror kan være hasj ligger på asfalten nær stedet der det ble avfyrt skudd på Grünerløkka i Oslo lørdag kveld. Foto: Jil Yngland / NTB

Skudd avfyrt i Oslo – lå igjen pakker på bakken

Politiet rykket ut med store styrker etter melding om at det var avfyrt et skudd på Grünerløkka i Oslo lørdag kveld. Noen mystiske pakker på bakken kan være med på å oppklare dramaet.

Skuddene ble avfyrt der Fossveien møter Helgesens gate på Grünerløkka. Meldingen kom inn til politiet klokka 20.38 lørdag.

– Ingen er skadet på stedet. Vi er i kontakt med vitner og søker etter en sølvfarget VW Polo som er sett i forbindelse med hendelsen, skriver politiet.

MANGE PATRULJER: Politiet sendte mange patruljer til stedet etter melding om skyting på Grünerløkka i Oslo.
MANGE PATRULJER: Politiet sendte mange patruljer til stedet etter melding om skyting på Grünerløkka i Oslo. Foto: Jil Yngland / NTB

Et av skuddene traff et vindu i en bygård, men politiet opplyser at de har flere holdepunkter som tilsier at det er et tilfeldig treff.

Det var personer inne i den aktuelle leiligheten, men ingen er fysisk skadd.

IKKE TEGN TIL SKADE: Det var ingen tegn til at noen har dratt fra stedet med skader. Foto: Jil Yngland / NTB
IKKE TEGN TIL SKADE: Det var ingen tegn til at noen har dratt fra stedet med skader. Foto: Jil Yngland / NTB Foto: Jil Yngland

Pakker med det politiet tror kan være hasj lå igjen på asfalten nær stedet der skuddene ble avfyrt.

– Disse pakkene er nå sendt til undersøkelser for å slå fast hva de inneholder, sier krimvaktleder Mona Nordby til TV 2.

Vitneberetninger tyder på at det kan ha vært en konfrontasjon eller håndgemeng før skuddene ble avfyrt. Å få analysert innholdet i pakkene er viktig for politiet for å få klarhet i hva slags sak de står ovenfor.

Nordby sier at det ikke er tegn på stedet til at noen er blitt skadd.

– Vi har også sjekket legevakt og sykehus, og det er ingen som har kommet inn med skader som kan knyttes til saken, sier hun.

Politiet vet søndag formiddag ikke hvem som har vært involvert i skytingen, og har ingen konkrete mistenkte.

– Vi etterforsker denne saken grundig, understreker Nordby.