JA: Matthew Perry har fridd til sin kjære.
JA: Matthew Perry har fridd til sin kjære. Foto: KEVORK DJANSEZIAN

«Friends»-stjernen fridde til 22 år yngre kjæreste

GOD KVELD NORGE (TV 2): Matthew Perry (51) fikk sitt ja da han fridde til sin 29 år gamle kjæreste Molly Hurwitz.

Matthew Perry (51) er kanskje mest kjent som den morsomme karakteren, Chandler Bing, i suksess-serien «Friends» som gikk fra 1994-2004.

Nå har han gått ned på kne og fridd til sin 29 år gamle kjæreste, Molly Hurwitz, det forteller han til det amerikanske bladet People.

– Jeg bestemte meg for å forlove meg. Heldigvis var jeg tilfeldigvis sammen med den mest fantastiske kvinnen i verden på dette tidspunktet, sier han til bladet.

Reunion

Det ble en gladmelding til alle «Friends»-fans da HBO bekreftet et gjensyn med «Friends»-gjengen. Opprinnelig skulle episoden komme i Mai, men grunnet COVID-19 ble det utsatt.

– «Friends»-reunionen har blitt utsatt til begynnelsen av mars. Ser ut til at vi får et travelt år, og det er akkurat sånn jeg liker det, skrev Perry på Twitter tidligere i november.

Godt betalt

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc og Matthew Perry ser imidlertid ut til å tjene godt på innspillingen.

Skuespillerne vil tjene mellom 21 og 23 millioner norske kroner hver på episoden, har en person som er tett på forhandlingene uttalt til The Wall Street Journal.

I utgangspunktet ble de tilbudt omkring 9 millioner kroner, men det takket de nei til, ifølge kilden til The Wall Street Journal.

Relatert