FORLOVET: Skuespiller Gabourey Sidibe har forlovet seg med sin kjæreste Brandon Frankel.
FORLOVET: Skuespiller Gabourey Sidibe har forlovet seg med sin kjæreste Brandon Frankel. Foto: Paras Griffin

«Precious»-stjernen har forlovet seg

GOD KVELD NORGE (TV 2): Gabourey Sidibe (37) har forlovet seg og viser frem den nye ringen i sosiale medier.

Den amerikanske skuespilleren Gabourey «Gabby» Sidibe, best kjent fra filmen «Precious», deler på Instagram at hun har forlovet seg med kjæresten Brandon Frankel.

«Min bestevenn fridde og nå kan jeg beholde han for alltid. Den morsomste mannen jeg noen gang har møtt. Det skjønneste mennesket som eksisterer,» skriver Sidibe på Instagram.

Det var The Daily Mail som først omtalte saken.

37-åringen har også publisert en video og et bilde der hun viser frem forlovelsesringen, og deler nyheten med sine 1,8 millioner følgere.

Forloveden Frankel har også delt nyheten med den samme videoen, med følgende tekst:

«Jeg spurte min bestevenn om å gifte seg med meg, og hun sa JA! Så spent på å tilbringe resten av livet mitt med den mest fantastiske, morsomste, vakreste og inspirerende damen jeg noen sinne har kjent.»

NOMINASJON: Gabourey Sidibe hadde sin filmdebut gjennom filmen «Precious» og ble nominert til Oscar for beste kvinnelige hovedrolle.
NOMINASJON: Gabourey Sidibe hadde sin filmdebut gjennom filmen «Precious» og ble nominert til Oscar for beste kvinnelige hovedrolle. Foto: Chris Pizzello

Da Sidibe spilte i filmen «Precious» i 2009 ble hun nominert til Oscar for beste kvinnelige hovedrolle. Senere har hun spilt i en rekke filmer og blant annet TV-serien «The Big C».

Paret har vært sammen siden mai i 2019. Da delte Frankel et bilde av dem to sammen i Los Angeles. Senere omtalte han henne som sin solstråle og kjæreste.

Relatert