Kvinne fløyet til sykehus etter å ha blitt påkjørt av gaffeltruck

En kvinne i 20-årene ble fløyet til sykehus, etter å ha blitt påkjørt av en gaffeltruck. Ifølge NTB kom kvinnen ut av det med moderate skader.

Politiet i Finnmark satte i gang en etterforskning i forbindelse med at en kvinne i 20-årene ble i dag, mandag 23.11, påkjørt av en gaffeltruck ved et fiskebruk i Vardø.

– Meldingen inn hit er at hun ble påkjørt. Hvordan det har foregått, det vet vi ikke, sa operasjonsleder Jannicke Silseth Eide til TV 2.

Hendelsen fant sted på et fiskemottak i Vardø.

Kvinnen ble fraktet til sykehus med helikopter, med det som var antatt å være alvorlige skader. Hun skal ha vært ved bevissthet da ambulansepersonellet kom til stedet.

Finnmarkssykehuset opplyser til NTB at pasienten er moderat skadd og at tilstanden er stabil. Hun er til behandling og utredning.

– Krimteknikere og politipatuljer er til stede og er i ferd med å sikre spor og avhøre vitner. Av hensyn til etterforskningen er det for tidlig å si noe om hvordan påkjørselen skjedde. Det er ikke mistanke om rus eller alkoholpåvirket kjøring, opplyste politiadvokat Lisa Moon Sneve.

Sneve sa også at arbeidstilsynet og kriseteamet i Vardø er varslet i saken.