Med kjærlighetserklæring på TV

Fredag gjester Alex Ròsen (52) og Aune Sand (54) «Senkveld med Helene og Stian» og kommer med en aldri så liten kjærlighetserklæring til hverandre.

Snart er det duket for premiere på TV2-programmet «Alex & Aune». Alex Rosèn og Aune Sand har nemlig spilt inn sitt eget program, hvor de drar til Bleik i Vesterålen for å knytte vennskapsbånd.

De er begge to godt etablerte familiefedre og traff hverandre på reality-programmene «Torpet» og «Farmen kjendis». Der utviklet de raskt et vennskap.

Se intervjuet øverst i saken.

Fikk streng beskjed av TV2

I fredagens sending forteller Sand, med gode beskrivelser, hva det var som gjorde at han «falt» for Ròsen.

– Det er som en forelskelse. Man merker det på hele kroppen. Du merker det i brystet og du begynner å bli litt sånn smånervøs i kroppen. Også får du bare lyst til å klemme han, sier Sand og legger til at Rosèn er et av de snilleste menneskene han har møtt.

I følge kunstneren skal radarparet ha fått en klar beskjed av TV2 før innspilling.

– Vi fikk streng beskjed fra TV2, hvor de var bekymret for at vi ikke kom til å oppføre oss ordentlig da vi kom til Bleik, hevder han.

– Var dere uskikkelige?

– Vi er jo bare snille gutter og vi koste oss utover natten. Alex er et eneste stort eventyr av fortellinger, svarer Sand rolig, samtidig som Rosèn bryter ut i latter.

Ufiltrert

I Senkveld-studio spør programleder Stian Blipp, hva det var som gjorde at Rosèn likte Sand så godt.

– Aune er seg selv 110 prosent. Også hadde jeg jo sett Aune opp gjennom årene, første gang jeg møtte han var vel i 94 eller noe sånt, sier Rosèn.

Han forteller at på den tiden hadde Aune regissert filmen «Dis», som Rosèn likte veldig godt.

– Også husker jeg jo bøkene hans og de nye filmene som skulle ha kommet etterpå, sånn som «Dådyr» som handlet om damer, mimrer komikeren.

– Handlet de om damer sier du?

– Den handlet om damer og så kom en til og det var «Jordbærmus» og så kom «Plaskevåt», humrer Rosèn og fortsetter:

– Alt han tenker og alt han gjør, det kommer ut. Og det er så fint, ufiltrert. Aune hadde ikke vært så mye Nord-Norge, jeg ville at han skulle knytte vennskapsbånd med den nord-norske befolkningen.

Rosèn mener at Norge er et stort land og med mange spennende mennesker.

– Å få da Aune inn i de omgivelsene: det er helt utrolig, avslutter han.

«Senkveld med Helene og Stian» ser du på TV 2 og TV 2 Sumo i kveld kl. 22.15.

Relatert