Ramos med to straffebom i rekordkamp

Sergio Ramos spilte sin 177. landskamp og satte med det europeisk rekord da Spania spilte 1-1 borte mot Sveits. To misser fra ellevemeteren fra samme mann kostet Spania seieren.

Se sammendrag øverst.

Sergio Ramos gikk lørdag forbi den italienske landslagsmålvakten Gianluigi Buffon.

Den 34 år gamle Real Madrid-spilleren fikk sin landslagsdebut i 2005. Cristiano Ronaldo, som var i aksjon mot Frankrike, spilte sin 169. landskamp lørdag.

Ramos har kun sju kamper igjen for å tangere egyptiske Ahmed Hassans verdensrekord på 184 landskamper. Han har også Omans Ahmed Mubarak (179), Mohamed Al-Deayea (178) og Kuwaits Bader al-Mutawa (178) foran seg på listen over flest landskamper.

Ramos og hans kolleger i det spanske forsvaret kunne ikke hindre at Remo Freuler ga vertene 1-0 etter 26 minutter i Basel. Ramos bommet på straffe to ganger på stillingen 1-0 til Sveits. Yann Sommer reddet begge forsøkene.

Gerard Moreno satte utligningen 1-1 minuttet før slutt. Dermed har sveitserne fortsatt sjansen til å klare seg i A-divisjonen med tomålsseier over Ukraina tirsdag.

Ukraina spilte bortekamp mot Tyskland lørdag, og Roman Jaremtsjuk sendte gjestene i føringen med 1-0 etter tolv minutter.

Tyskerne svarte med Leroy Sanés utligning til 1-1 etter 23 minutter. Timo Werner sendte Tyskland i føringen ti minutter senere. Leon Goretzka var for øvrig nest sist på begge de tyske scoringene.

Chelsea-spissen Werner økte til 3-1 med sitt annet mål for kvelden etter 64 minutter. Det ble også sluttresultatet.