LEGGER SEG PADDEFLAT: Jeffrey Toobin avbildet under premieren på American Crime Story: The People v. O.J. Simpson i Los Angeles. Foto: Chris Pizzello/AP
LEGGER SEG PADDEFLAT: Jeffrey Toobin avbildet under premieren på American Crime Story: The People v. O.J. Simpson i Los Angeles. Foto: Chris Pizzello/AP Foto: Chris Pizzello

Sparket etter onani-tabbe

Den profilerte reporteren Jeffrey Toobin har fått sparken fra avisa The New Yorker etter å ha onanert under et Zoom-møte.

Det bekrefter Toobin selv på Twitter.

– Jeg ble sparket fra The New Yorker i dag etter 27 år som skribent. Jeg vil alltid elske magasinet, og vil savne mine kolleger og ser fram til å lese deres arbeid, skriver han på Twitter.

«Årets pinligste Zoom-tabbe»

Det var under et videomøte på Zoom i oktober at en splitter naken Toobin skal ha onanert i den tro at kameraet var skrudd av.

På Twitter blir tabben av flere kalt «årets pinligste».

60-åringen, som er både jurist, journalist og forfatter, var ifølge Vice i møte med kolleger i prestisjetunge The New Yorker og radiostasjonen WNYC da alt gikk galt.

– Jeffrey Toobin er blitt suspendert mens hendelsen blir gransket, sa The New Yorker-talsperson Natalie Raabe til nettstedet.

Toobin la seg paddeflat.

– Jeg gjorde en pinlig, dum feil, i den tro at jeg ikke var på kamera. Jeg beklager overfor kona, familie, venner og kolleger, sier Toobin til Vice-eide Motherboard.

Plutselig naken

Hendelsen fant sted da Toobin og kollegene skulle simulere valgkampen i USA.

Møtet var delt opp i to deler. Da kollegene logget seg på igjen etter den første delen, skal Toobin ha vært naken.

– Jeg trodde ikke at jeg var synlig på Zoom. Jeg trodde ikke at noen i Zoom-samtalen kunne seg meg. Jeg trodde jeg hadde slått av Zoom-videoen, sa han da hendelsen ble kjent.

Toobin er kjent som reporter og analytiker i CNN.

En talsperson for kanalen sier at Jeffrey har bedt om fri.

– Jeff Toobin har spurt om å få litt fri mens han håndterer et privat anliggende, og dette har vi innvilget, sier talspersonen.

Relatert