Scenen i den siste Borat-filmen mellom Maria Bakalova og Rudy Gulliiani.
Scenen i den siste Borat-filmen mellom Maria Bakalova og Rudy Gulliiani. Foto: NTB/Scanpix

Åpner opp om kontroversiell film-scene: – Han kom akkurat i tide

GOD KVELD NORGE (TV 2): Maria Bakalova (24), som spiller datteren til «Borat» forteller om den omstridte scenen med Trumps Advokat.

I Sacha Baron Cohens (49) nye film om «Borat», gjør skuespilleren nok engang sylskarp satire på amerikansk politikk.

I filmen er det en omstridt scene hvor Trumps advokat Rudy Giuliani (76), blir fanget opp av skjult kamera mens han ligger på en hotellseng med hånden nedi buksene.

Forsvarer seg

Han er sammen med det han tror er en ung TV-reporter på 15 år, men som egentlig er den 24-årige skuespilleren Maria Bakalova. Som i filmen spiller «Borats» datter.

Klippet har fått folk til å rase på Twitter og Giuliani prøvde å forsvare seg slik:

– «Borat»-filmen er redigert. Jeg prøvde å stappe skjorten i buksen etter å ha tatt av opptaks-utstyr. Under ingen omstendigheter før, under eller etter intervjuet var jeg uanstendig. Hvis Sacha Baron Cohen sier noe annet er han en iskald løgner, skrev han på Twitter.

Giuliani sier videre at personen, som han da ikke forsto var Cohen, løp fra stedet etter at han hadde kontaktet politiet.

Åpner opp

I et lengre intervju med New York Times kan den 24-år gamle skuespilleren fortelle sin side av historien.

– Jeg så det samme som dere så. Vi vil at alle skal se filmen og bedømme selv, sier hun.

Hun forteller videre at man kan se hva som skjer i speilet som er på soverommet, men at hun er glad for at med-skuespiller, Baron Cochen steppet inn.

– Sacha kom inn i rommet ganske raskt, fordi han var bekymret for meg. Men hvis han hadde vært sen, så vet jeg ikke hva som hadde skjedd, men han kom akkurat i tide, forklarer 24-åringen.

På spørsmål om hun syntes synd på advokaten i ettertid sier hun dette:

– Filmer som dette skal vise personers sanne «jeg». Du er ansvarlig for dine egne handlinger, så nei, jeg syns ikke synd på han.

Relatert