Regionleder ut mot forbundet i «Tiedemann Hansen-saken»: – Det tar uforholdsmessig lang tid

Utvalget som skal vurdere om det er grunn til å anmelde tidligere sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen kommer ikke i mål med det første. En beslutning kommer neppe før året er omme.

BESLUTNING DRØYER: Det er fremdeles uklart om Harald Tiedemann Hansen vil bli stilt personlig ansvarlig for den økonomiske konsekvensen av sykkel-VM i Bergen høsten 2017.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix.
BESLUTNING DRØYER: Det er fremdeles uklart om Harald Tiedemann Hansen vil bli stilt personlig ansvarlig for den økonomiske konsekvensen av sykkel-VM i Bergen høsten 2017. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix.

Tilbake i mai ble et utvalg nedsatt av Norges Cykleforbund (NCF) for å vurdere om det er grunnlag for å anmelde tidligere sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen for brudd på idrettens regelverk i forbindelse med det økonomiske havariet som sykkel-VM 2017 i Bergen ble.Nesten seks måneder senere er det klart at en innstilling fra utvalget fortsatt er et godt stykke unna.Ingen «deadline»- Arbeidsgruppen har ikke satt et konkret tidspunkt for når anbefalin