UTRADISJONELT: Donald Trumps advokat, Rudy Giuliani holdt pressekonferansen på et litt uvanlig sted.
UTRADISJONELT: Donald Trumps advokat, Rudy Giuliani holdt pressekonferansen på et litt uvanlig sted. Foto: Chris Mcgrath / AFP / NTB

Journalister stusser over stedet for pressekonferansen til Trump

Trumps advokater får hard medfart i sosiale medier etter at de valgte å ha pressekonferanse mellom en sexbutikk og krematorium på en parkeringsplass.

Bare timer før Joe Biden ble erklært som vinner av presidentvalget, kalte Donald Trumps advokater inn til en pressekonferanse.

Trump selv var ikke på pressekonferansen, men på sin private golfbane.

I ettertid har flere stusset over valget av stedet for pressekonferansen.

Først skrev Trump på Twitter at konferansen ville være på Four Seasons, Philadelphia. Noe som er et firestjerners hotell med eget spa og konferansesenter.

ENKELT: Dette var det som møtte journalistene da advokatene informerte om at de ville gå rettens vei i kampen om president-embetet.
ENKELT: Dette var det som møtte journalistene da advokatene informerte om at de ville gå rettens vei i kampen om president-embetet. Foto: Chris Mcgrath / AFP

Det var imidlertid ikke på hotellet Trump mente. Senere understreket han at det skulle være på Four Seasons Total Landscaping - et gartneri.

Forvirringen rundt lokasjonen gjorde at hotellet måtte ut og spesifisere at de ikke hadde noe med pressekonferansen å gjøre.

Sexbutikk og krematorium

For mens det er vanlig med pressekonferanse på hoteller fant denne sted på parkeringsplassen utenfor gartneriet, mellom en sexbutikk og et krematorium.

Det vekte oppsikt blant de fremmøtte journalistene.

– Hva i alle.., skriver Bloomberg-journalisten Richard Hall.

Eieren av sexbutikken ved siden av fikk besøk av en journalistene som ikke slapp inn på parkeringsplassen hvor pressekonferansen ble holdt.

Eieren kunne heller ikke skjønne hvorfor pressekonferansen ble holdt der.

Valget til retten

På den aktuelle pressekonferansen hevdet Trumps advokat Rudy Giuliani at poststemmer i Pennsylvania ikke har blitt talt. Han varslet at de vil gå rettens gang.

– Rettssakene starter mandag, kunngjorde Giuliani.

Giuliani hevdet på pressekonferansen at de har oppdaget at poststemmer i Pennsylvania ikke er blitt inkludert i opptellingen. Han hadde med seg flere personer, som han hevdet var valgobservatører som vil bekrefte påstandene.

Relatert