INNLAGT: Maradona ble mandag innlagt på sykehus.
INNLAGT: Maradona ble mandag innlagt på sykehus. Foto: Natacha Pisarenko/AP

Maradona innlagt på sykehus

Den argentinske fotballegenden Diego Maradona er innlagt på sykehus, melder flere argentinske medier. Innleggelsen skal ikke være koronarelatert.

Det melder flere medier i Argentina. Landets største avis, El Clarin , skriver at Maradona kom til sykehuset dehydrert, med lavt hemoglobinnivå og at han også var mentalt sliten.

Han skal gjennom flere medisinske tester de nærmeste dagene.

Maradona fylte 60 år fredag. Samme dag skulle han ledet Gimnasia de la Plata i en kamp i argentinsk toppserie, men ifølge El Clarin forlot treneren stadion allerede etter et kvarters spill. Han skal da ha sett syk og sliten ut.

Argentina er hardt rammet av koronapandemien, men ifølge argentinske medier skal sykehusinnleggelsen til Maradona ikke ha noen direkte tilknytning til pandemien.

Den tidligere verdensmesteren (1986) har imidlertid en generelt dårlig helse, blant annet på grunn av hans historie med misbruk av narkotika og alkohol, og han er også i en risikogruppe.

Maradona har hatt store helseproblemer etter at han la opp, slitt med solid overvekt og vært gjennom to hjerteoperasjoner.

(©NTB)

Relatert