Casper Ruud klarte ikke å seire mot Ugo Humbert i Paris.
Casper Ruud klarte ikke å seire mot Ugo Humbert i Paris. Foto: Franck Fife

Ruud slått ut av Paris Masters etter tett duell

Casper Ruud kjempet hardt i første runde av turneringen Paris Masters, men måtte se seg slått av franske Ugo Humbert.

Ugo Humbert - Casper Ruud 4-6, 6-2, 7-6

Casper Ruud er ute av ATP-turneringen Paris Masters etter første runde.

Ruud havnet bakpå mange ganger i det første settet, men kjempet seg tilbake. Fire ganger jobbet nordmannen seg tilbake fra 0-30 i løpet av første sett, som han vant 6-4.

I det neste settet fikk Humbert mer lønn for presset, og ledet på et tidspunkt 3-1 etter gode server. Franskmannen herjet rett og slett med Ruud i det andre settet og vant 6-2.

I det tredje og avgjørende settet var Ruud langt mer med på notene, og var sterkere på egen serve enn i forrige sett. Kveldens avgjørende sett gikk til tiebreak. Der innledet spillerne nervøst med hver sin dobbeltfeil. Deretter tok Humbert kommandoen med en tidlig 4-1-ledelse. To av poengene kom etter feil av Ruud som viste tydelig frustrasjon da han slo racketen sin i sinne.

Humbert viste seg sterkest, vant tiebreaket 7-1 og gikk seirende ut av en tett duell mot Ruud.

– Det ble en tett og jevn kamp, så jevnt man kan få det med tiebreak i det avgjørende settet. Det er selvfølgelig disse kampene som er mest bitre å tape, sa Ruud til NTB etter kampslutt.

Han var godt fornøyd med å ha vunnet åpningssettet, men konstaterte at Humbert var for god i det andre. Det tredje ble så jevnere igjen.

– Jeg hadde ikke mange sjanser, men fikk noen på tampen der som jeg dessverre brenner. I tiebreaket går det litt for fort, og poengene ryker litt for fort. Han fikk dessverre en stor ledelse, og da er han god. Han er giftig, oppsummerte Ruud.

Relatert