Hodgson ser rødt: – Skulle ikke vært frispark engang

Wolverhampton ønsker også denne sesongen å utfordre toppsjiktet i Premier League. Fredagens 2-0-seier over Crystal Palace sendte laget opp på tredjeplass.

På tampen ble Palace-kaptein Luka Milivojevic utvist med direkte rødt kort. Serberen taklet Moutinho med en strak fot og synlige knotter. Dommeren tok avgjørelsen etter å ha sett episoden i reprise.

Milivojevic traff ballen først. TV 2s kommentator virket imidlertid å gi dommeren gehør for avgjørelsen.

– Her tror jeg at han skal være sjeleglad om han slipper unna sanksjon, sa Espen Ween i påvente av VAR-avgjørelsen.

En som er alt annet enn fornøyd, er Palace-manager Roy Hodgson. Han har gitt beskjed til dommer Martin Atkinson om sin mening.

– Det var en grei takling, og det var ingen intensjon om å treffe João Moutinho i det hele tatt, sier Hodgson, ifølge BBC.

– Jeg er veldig skuffet over den. Det er det verste med kvelden, på sett og vis. Det ville ha vært positive ting å ta med seg, men å miste en spiller i tre kamper for noe jeg ikke anser som frispark engang, er tøft å ta, fortsetter Palace-manageren.

Unggutt scoret

Rayan Aït-Nouri (19) og Daniel Podence scoret målene før pause på Molineux. Det var fullt fortjent at Wolves tok alle poengene. Vertene hadde en rekke sjanser og farlige situasjoner ellers i kampen.

Etter sju kamper har Wolverhampton 13 poeng og er nummer tre på tabellen. Det er like mange poeng som ligaleder Everton og toer Liverpool har hanket inn, men Merseyside-klubbene kan igjen få en luke gjennom helgen.

I sin debut scoret Aït-Nouri 1-0 på halvspretten drøyt halvveis ut i første omgang. 19-åringen kom på et stormende løp og plasserte ballen hardt ned i det lengste hjørnet.

Vakkert

Ni minutter senere doblet Daniel Podence ledelsen. Fra fem meter bredsidet han inn mellom beina på Palace-keeper Vicente Guaita. Scoringen kom etter vakkert spill mellom Pedro Neto og Podence.

Crystal Palace var underlegen i sjansestatistikken, men gjestene fra London trodde de fikk straffe like før pause. Patrick van Aanholt ble felt i boksen, men etter videodømming ble straffeavgjørelsen omgjort. Etter en sjekk mente VAR at det var en offside i forkant.

Wolverhampton har vunnet tre av sine fire siste kamper. Den siste endte uavgjort i forrige runde etter et sent baklengsmål i 1-1-møtet med Newcastle. Klubben var forrige sesong lenge med i kampen om mesterligaplassene, men endte til slutt på 7.-plass.

Crystal Palace er nummer ni med like mange poeng på Premier League-tabellen.