VRAKET: Stefan Johansen er ikke en del av Fulhams Premier League-tropp, men manager Scott Parker nekter å avskrive 29-åringen.
VRAKET: Stefan Johansen er ikke en del av Fulhams Premier League-tropp, men manager Scott Parker nekter å avskrive 29-åringen. Foto: Glyn Kirk

Fulham-sjefens beskjed til Stefan Johansen: - Ikke ute av bildet

Stefan Johansen (29) er ikke en del av Fulhams 25-mannstropp i Premier League, men manager Scott Parker vil ikke si at nordmannens dager på Craven Cottage er talte.

Stefan Johansens navn var ikke å finne på liste da Fulham offentliggjorde sin Premier League-tropp 20. oktober. Men selv om landslagskapteinen ikke kan spille klubbfotball før tidligst januar, forventer manager Scott Parker at 29-åringen tar opp hansken.

– Nå må han trene hardt slik at han forhåpentligvis gjør avgjørelsen min i januar vanskeligere. Han har vært viktig her lenge, og han er ikke ute av bildet, presiserer Parker til TV 2.

Det er ikke første gang Johansen er ute i kulden på Craven Cottage. Da Fulham var i Premier League 18/19-sesongen, ble midtbanekrigeren utlånt til West Bromwich i Championship midtveis i sesongen. Manager Parker vil derimot ikke snakke om et salg av nordmannen i januar.

– Vi har en stor tropp og jeg måtte ta en avgjørelse. Han forstår det. Betyr det at han ikke har en framtid her? Nei, definitivt ikke, sier han og fortsetter:

– Det er knappe ni uker til januar, og Stefan må komme i så god form som mulig.

Etter det TV 2 kjenner til har landslagskapteinen spilt med smerter i ryggen en god stund. Parker vil ikke bekrefte dette, men oppfordrer nå Johansen til å bruke de neste ukene godt.

– Det er ikke et stort problem, men nå kan han bruke denne perioden til å bli kvitt de små plagene han har, opplyser Fulham-sjefen, noe spillerens agent, Tore Pedersen, stiller seg bak.

– Selvfølgelig ville Stefan vært i troppen, men nå har han to måneder på å få fikset et par småskader som har plaget han i høst, sier Pedersen til TV 2.

Forrige sesong spilte Johansen 36 kamper i alle turneringer, men han slet med spilletid i oppstarten etter koronapausen. Han var ikke involvert i playoffen som endte med at Fulham rykket opp. London-laget har fortsatt til gode å vinne denne sesongen, og etter seks kamper ligger de på en foreløpig sisteplass i Premier League med ett fattig poeng.

TV 2 har prøvd å komme i kontakt med Stefan Johansen, uten å lykkes.

Relatert