Stjernesigneringene herjet da Chelsea knuste Krasnodar

Fire forskjellige spillere tegnet seg på scoringslisten da Chelsea valset over russiske Krasnodar.

Krasnodar – Chelsea 0–4 (0–1)

Se sammendraget fra kampen øverst!

Med Roman Abramovitsj på tribunen tok Chelsea tre viktige poeng i Champions League-gruppespillet.

I kampen mot Krasnodar fikk Hakim Ziyech og Callum Hudson-Odoi sjansen fra start, en mulighet begge to tok godt vare på.

Krasnodar måtte klare seg uten to av deres viktigste spillere, Rémy Cabella og Viktor Claesson.

For Chelsea var kampen viktig, ettersom samtlige lag i gruppen sto med ett poeng etter den første kampen.

Straffebom og keepertabbe

I overkant av 10.000 Krasnodar-tilskuere hadde fått tillatelse til å overvære kampen i Russland, men allerede etter 14 minutter fikk de seg en i fleisen.

Timo Werner ble tråkket på, og dommer pekte resolutt på straffemerket. Jorginho tok sitt vanlige tilløp som innebærer både hinking og hopping, men bommet. Ballen gikk i stolpen, så via keeper.

20 minutter senere skulle Chelsea derimot få hjelp fra russernes keeper. Matvey Safonov klønet det til da Callum Hudson-Odoi prøvde skuddfoten, en svak avslutning som keeperen klarte å slå i eget mål.

Dermed kunne Chelsea gå til pause med ledelsen.

Nyervervelsene leverte

I andre omgang fikk Chelsea nok en straffe, denne gangen var det Timo Werner som fikk prøve seg fra straffemerket. Tyskeren var sikker da han doblet Chelseas ledelse.

Tyskeren var på farten igjen fem minutter senere. Han traff Hakim Ziyech med en pasning, og den tidligere Ajax-spilleren la ballen i motsatt hjørne.

– Jeg synes prestasjonen hans var veldig bra i dag. Vi er nødt til å huske på at han ikke har startet en kamp siden mars, da den nederlandske ligaen var over, sier Frank Lampard etter kampen.

Chelsea var ikke ferdig. Kampens siste og fjerde mål kom da Tammy Abraham fant Christian Pulisic. Amerikaneren var sikker da han skjøt ballen mellom beina på Krasnodar-keeperen.

En god dag på jobben ble det også for Chelsea-keeper Edouard Mendy. Sisteskansen har nå holdt nullen i sine fire siste kamper for blåtrøyene.

Dermed leder Chelsea gruppen. Rennes og Sevilla møtes 21.00 onsdag, og begge lagene står med ett poeng.

Relatert