Skadekrisen forverret for Liverpool

– Dette er dramatisk.

Liverpool-Midtjylland 2-0

Før halvtimen var spilt gikk Fabinho ned for telling. Brasilianeren bremset ned et løp, før han satte seg på gresset og fikk tilsyn av legeteamet. Han måtte ut med en gang, og ble erstattet av 19-åringen Rhys Williams.

Etter kampen understreker Jürgen Klopp at han må vente før han har et endelig svar om skadeomfanget. Han ser imidlertid ikke lyst på situasjonen.

– I disse tidene, når noen går ut med et muskelproblem, er det ganske sjeldent at legene ringer meg dagen etter og sier «falsk alarm, alt er fint.» Nå handler det bare om hvor lenge, sier Liverpool-manageren til britisk tv.

Deretter trekker tyskeren frem det tette kampprogrammet, som er en følge av den komprimerte sesongen.

– Nå betyr én uke tre kamper, ti dager betyr fire kamper og 14 dager betyr sju kamper. Det er absolutt ikke kult, men sånn er situasjonen, sukker Klopp.

TV 2s eksperter var raske ved å slå fast at Fabinho hadde pådratt seg en skade.

– Det ser ut som en strekkskade, sa Petter Myhre.

Brede Hangeland syntes det så ut som at det gikk i leggen eller låret for Fabinho.

– Det er det siste Jürgen Klopp trengte, sa han.

– Dette er dramatisk for de regjerende Premier League-mesterne, istemte Øyvind Alsaker.

ERSTATTER: Rhys Williams, som fikk starte i ligacupen tidligere i år, danner stopperparet med Joe Gomez resten av kampen mot Midtjylland.
ERSTATTER: Rhys Williams, som fikk starte i ligacupen tidligere i år, danner stopperparet med Joe Gomez resten av kampen mot Midtjylland. Foto: Michael Regan

Fabinho har vikariert som midtstopper etter at Virgil van Dijk ble langtidsskadet. Joël Matip er også ute med skade. Sistnevnte skal imidlertid ikke være langt unna et comeback.