SLAGMÅL: Flere ungdommer i 18-19-års alderenskal ha slåss inne på McDonalds i Sandefjord.
SLAGMÅL: Flere ungdommer i 18-19-års alderenskal ha slåss inne på McDonalds i Sandefjord. Foto: Tipser

To personer knivstukket etter masseslagsmål i Sandefjord

To personer er knivstukket og to har fått sårskader i ansiktet etter et masseslagsmål i Sandefjord sentrum lørdag kveld. Fire er siktet i saken.

Gjerningsmannen etter knivstikkingen ble pågrepet like etter klokken 21.

– Vedkommende ble pågrepet på en adresse i Sandefjord, og blir tatt med til politiet for avhør, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Sør-Øst politidistrikt.

I løpet av kveld har politiet innbragt til sammen fem personer, alle født rundt år 2000. I alt deltok rundt 20 ungdommer i en slåsskamp ved McDonald's i Sandefjord.

– Fem stykker sitter i arresten og vi etterforsker nå hvem som har gjort hva, sier operasjonsleder Trond Egil Groth til TV 2 klokken 01 natt til søndag.

Fire personer er søndag morgen siktet i saken, mens ytterligere en er innbrakt.

Politiet opplyste at det var en kaotisk situasjon da de ankom stedet etter melding om masseslagsmål like før klokken åtte lørdag kveld.

– To personer er knivstukket, en betegnes som alvorlig, den andre er lettere skadd. To andre har sårskader i ansikt, ikke alvorlig, skrev politiet på Twitter.

Personen som er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket, ble fraktet til sykehus. Den andre personen er lettere skadd etter at vedkommende ble knivstukket i ryggen. De to andre har sårskader i ansiktet.

Det er snakk om et tjuetalls ungdommer som var samlet ved McDonald's i Sandefjord sentrum lørdag kveld.

Ungdommene er i 18-19-års alderen.

Politiet kan ikke si noe om hva som var årsaken til slagsmålet.

– Det var mange ungdommer samlet, og situasjonen var uoversiktlig. Hvor mange som var involvert i slåssinga, vet vi foreløpig ikke, sier Gunnerød.